Boerderijcamping De Boomgaard in Vorden
Boerencamping in de provincie Gelderland

Boerderijcamping De Boomgaard in Vorden, een boerencamping in de provincie Gelderland is gelegen in de mooie Achterhoek. De camping is in 2006 opgericht en beschikt over 30 ruime plaatsen (ongeveer 125m2) die allemaal voorzien zijn van een 10 ampère stroomaansluiting. Tevens zijn er 10 camperplaatsen aanwezig, deze zijn, in tegenstelling tot de camping, het gehele jaar geopend. Dus mensen met een camper kunnen hier geriefelijk het hele jaar hun vakantie doorbrengen. Door de unieke ligging van de boerderij zult u op Boerderijcamping De Boomgaard in Vorden, een boerencamping in de provincie Gelderland kunnen genieten van de rust en de ruimte van het platteland.

De sanitaire voorzieningen op Boerderijcamping De Boomgaard in Vorden zijn erg mooi en comfortabel, met o.a. 5 douches, 6 toiletten en een wascabine. Tevens is er vloerverwarming. Ook staan er een diepvrieskist en koelkast tot uw beschikking. Tevens kunt u hier beschikken over gratis draadloos internet. De plaatsen zijn allemaal erg vlak, want u staat met de caravan op tegels en in de voortent ligt kunstgras. Vertier op de camping is er in de vorm van een tafeltennistafel en een jeu de boules baan. Bij slecht weer is er de kantine.

De Achterhoek is één van de mooiste gebieden in Nederland. Als u de mooie fietstochten maakt dan ziet u vlak bij Vorden al de kastelen. Er zijn er totaal 9 in de gemeente. Maar ook de omgeving biedt u vele mooie zaken. Het is echt de moeite waard om vanaf Boerderijcamping De Boomgaard in Vorden de omgeving te ontdekken. U heeft niet genoeg aan die paar weken vakantie per jaar, dus u komt hier waarschijnlijk nog wel weer terug.

Wilt u meer weten over deze boerencamping in de provincie Gelderland?
Bezoek dan eens de website van Boerderijcamping De Boomgaard in Vorden.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina