Boerderijcamping De Blonde Hoeve in Braamt
Camping in de provincie Gelderland.

Boerderijcamping De Blonde Hoeve in Braamt is een middelkleine camping de provincie Gelderland, en is de plek voor uw korte of lange kampeervakantie. Landelijk gelegen in een prachtige omgeving dichtbij de Duitse grens met volop recreatieve mogelijkheden.De campingplaatsen op grasvelden zijn ruim en voorzien van alle comfort en luxe.   Hier is op vakantie gaan nog echt ontspannen. Of u nu rust en ruimte zoekt, een actieve vakantieganger bent of van een feestje houdt, deze camping en haar omgeving bieden u voldoende mogelijkheden. Op loopafstand vindt u onder andere de grootste kabelwaterskibaan van Nederland, natuurgebied Montferland, wandel- en fietsroute Pieterpad, kinderpretpark Het land van Jan Klaassen en recreatieplas Stroombroek. Met andere woorden: Boerderijcamping De Blonde Hoeve in Braamt een camping in de provincie Gelderland is "the place to be".

minicamping De Blonde Hoeve in de Achterhoek, Gelderland

 

Hier vindt u rust, ruimte en ontspanning. Boerderijcamping De Blonde Hoeve is van origine een agrarisch veebedrijf. Sinds 2008 is het terrein omgebouwd naar een moderne boerencamping, voorzien van alle gemakken en comfort. Het unieke aan De Blonde Hoeve is dat er nog enkele blonde koeien (Blonde d’Aquitaines) aanwezig zijn. De camping bestaat uit vijf gescheiden velden waarop u in totaal 50 ruime plaatsen kunt vinden (ongeveer 160 m2 per plaats), zowel voor caravans als voor tenten. Alle plekken zijn voorzien van elektra en een rioolaansluiting. Verder kunt u in overleg een (wifi) Internetaansluiting en tv ontvangst (digitenne) aanvragen.. Daarnaast beschikken wij over een aantal camperplaatsen.

Boerderijcamping De Blonde Hoeve in Braamt

 

De voorzieningen op Boerderijcamping zijn zondermeer goed en in ruime mate aanwezig, Zo zijn er 8 toiletten, 8 douches (voorzien van thermostaatkranen en zonder muntenautomaat), 8 wasbakken, 16 ampère en rioolaansluiting op alle plaatsen. Voor de rust en veiligheid mogen de auto's niet op de plaats staan. Naast genoemde zaken is er nog veel meer. Hiervoor kunt u zich tot de eigenaren wenden.

Wilt u dus meer weten over deze camping in Gelderland?
Bezoek dan HIER de website van Boerderijcamping De Blonde Hoeve in Braamt

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina