Boerderijcamping Costa Kabrita in Huijbergen
Boerencamping in de provincie Noord-Brabant

Boerderijcamping Costa Kabrita in Huijbergen, één van de Boerencampings in de provincie Noord-Brabant, ligt in de gemeente Woensdrecht, het uiterste zuid-westen van de provincie. Dus ook slechts een paar kilimeter verwijderd van de grens met België. De plaatsen op deze mini camping zijn ruim en zijn voldoende aansluitpunten voor uw electra. Het terrein is autovrij, dat geeft meer rust en veiligheid voor u als bezoeker. Ook worden er 2 stacaravans te huur aangeboden. Boerderijcamping Costa Kabrita in Huijbergen, een boerencamping in de provincie Noord-Brabant, is gevestigd bij een geitenboerderij.

 

boerderijcamping Costa Kabrita in Huijbergen , mini camping in Noord-Brabant

 

Er zijn vele en goede voorzieningen op Boerderijcamping Costa Kabrita in Huijbergen. Men is aangesloten bij de SVR, hetgeen inhoudt dat aan alle eisen op het gbied van netheid en ruimte wordt voldaan. Het sanitair is heel netjes en bestaat uit 4 douches,6 toiletten, 5 wastafels, 2 afwasplaatsen en divers witgoed. Aan de kinderen is natuurlijk ook gedacht. Zij kunnen zich op de mini camping uitstekend vermaken met de schommel, zandbak, de trampoline en natuurlijk struinen in het bos dat bij de camping behoort. Wifi is tegen een schappelijk prijsje beschikbaar. Ook is er nog een tafeltennistafel en een jeu de boules baan. Natuurlijk worden er verschillende verse geitenprodukten te koop aangeboden, waaronder melk en kaas.

 

Boerencamping Costa Kabrita in Huibergen, boerderijcamping in Noord-Brabant

 

De prachtige omgeving van Boerderijcamping Costa Kabrita in Huijbergen biedt u vele mogelijkheden. Het bosrijke gebied nodigt uit om te wandelen en fietsen. Heel veel leuke zaken kunt u gemakkelijk op de fiets bereiken. Op korte afstand ligt de historische stad Bergen op Zoom, hier kunt u heerlijk genieten op terrasjes, de oude gebouwen en de mooie winkels. Door de ligging zijn ook de steden Antwerpen en Brugge heel goed en snel te bereiken. U ziet, deze mini camping is een ideale plaats om uw vakantie door te brengen. De familie Nelen wil u dan ook graag verwelkomen.

 

Wilt u nog meer weten over deze boerencamping in de provincie Noord-Brabant?
Bezoek dan eens de website van Boerderijcamping Costa Kabrita in Huijbergen.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina