Boerderijcamping Breehees in Goirle
Minicamping in de provincie Noord-Brabant

De Familie Schellekens is de trotse eigenaar van Boerderijcamping Breehees in Goirle, een minicamping in de provincie Noord-Brabant. Deze mooie en gezellige en van zeer goed voorzieningen camping beschikt over 16 standplaatsen, die allemaal ruim opgezet zijn. Het ruimtelijk gevoel ontstaat o.a. doordat er geen afscheidingen zijn. Hier ervaart u wat de Brabantse gezelligheid is. Ook voor de kinderen is Boerderijcamping Breehees in Goirle, een minicamping in de provincie Noord-Brabant een ideale plek om de vakantie door te brengen.

boerderijcamping Breehees in Goirle, Noord-Brabant

Boerderijcamping Breehees in Goirle beschikt nl over een hele mooie en veilge speeltuin, met o.a. een kabelbaan, trampoline, carousel etcetera. Ook zijn er natuurlijk allerlei kleine dieren en bestaat de mogelijkheid om op een pony te rijden. Ook Meneer de Boer kan een mooie rol spelen voor vertier op en rond de camping. Zoals het bij een boer hoort kan hij alles vertellen over het boerenbedrijf.

minicamping Breehees in Goirle, Noord Brabant

Ook in de omgeving van Boerderijcamping Breehees in Goirle is natuurlijk van alles te beleven. In Tilburg kunt u heerlijk sporten of zwemmen. In Goirle vindt u alle noodzakelijke voorzieningen, waaronder leuke boetiekjes. Maar natuurlijk bezoek u ook Hilvarenbeek met zijn leuke en gezellige café’s en de Beekse Bergen met zijn strand en het safaripark. Dus u wordt van harte uitgenodigd voor een bezoek aan dit mooie stukje Brabant.

Wilt u meer weten over deze minicamping in de provincie Noord-Brabant?
Bezoek dan eens de website van Boerderijcamping Breehees in Goirle.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina