Boerencamping Breehees in Goirle
Minicamping in de provincie Noord-Brabant

Vakantie vieren met kids op een gezellige Brabantse camping? Bezoek boerencamping Breehees in Goirle, een minicamping in de provincie Noord-Brabant. Bij boerderijcamping Breehees kan je genieten van het échte boerderijleven. Neem een kijkje in de dierenweide, geniet op het boerderijterras en overnacht op de camping of in de moderne vakantiehuizen. Ondertussen kan je genieten van de prachtige Brabantse natuur en de vele leuke activiteiten! Carolien staat samen met haar man Huub met veel enthousiasme aan het roer van deze levendige camping in Brabant! En zij nodigen je dan ook van harte uit om eens te komen logeren! De camping beschikt over 17 plaatsen, op een terrein van maar liefst een halve hectare groot. Je kunt er heerlijk ontsnappen aan de dagelijkse drukte en genieten van het mooie leven rondom de boerderij. Een onbezorgde plek waar kinderen buiten spelen, met de boerderijdieren knuffelen en klauteren in de veilige speeltuin. Dat allemaal vind je op  boerencamping Breehees in Goirle, een minicamping in de provincie Noord-Brabant.
Wekelijks worden er super leuke activiteiten voor kids georganiseerd op boerencamping Breehees in Goirle.  Zo neemt SuperHuub ze onder andere mee voor een ritje in zijn Breese tram of gaat hij met ze op zoek naar schatten tijdens een wandeltocht door de bossen. Paardenliefhebbers zijn hier ook aan het juiste adres. Paardenjuf Carolien geeft dagelijks paardrijles en organiseert daarnaast ook de ponyspelen en het pony pimpen. Zeker een aanrader om eens aan deel te nemen. Op de camping is er een leuke speeltuin en er staan op diverse punten skelters om fijn op rond te rijden. Daarnaast is er regelmatig een leuke bingo of een gezellige barbecue avond.


SuperHuub is helemaal trots op zijn dierenweide op boerencamping Breehees in Goirle.  Ga met hem mee de dieren voeren en verzorgen en kijk je ogen uit! Bij minicamping Breehees hebben ze namelijk echte "knuffelkippen", ezels, alpaca's, varkens, paarden, konijnen en nog veeeeeel meer!  Op het terrein kun je genieten van allerlei lekkers. Van een verse smoothie tot een heerlijke speciaal koffie. En van een lekker lunch tot een 3-gangen diner. Daarnaast bakt Boerin Maria dagelijks zelf taarten en koekjes waar je natuurlijk ook op het terras heerlijk van kunt smullen. Campinggasten kunnen dagelijks broodjes en frietjes bestellen. Daarnaast zijn er in het seizoen wekelijks gezellige barbecue avonden waarbij je onbeperkt gamba's, spareribs en saté kunt eten.

Wilt u meer weten over deze minicamping in de provincie Noord-Brabant?
Bezoek dan eens de website van Boerderijcamping Breehees in Goirle.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina