Minicamping 't Hofke in Olburgen
Boerencamping in de provincie Gelderland

De familie Kuiper/van Deudekom heet u van harte welkom op minicamping 't Hofke in Olburgen, een boerencamping in de provincie Gelderland. Deze Gelderse camping, gelegen in de mooie Achterhoek, laat u genieten van het boerenleven, de rust en ontspanning en natuur tezamen met de nieuwe snufjes zoals draadloos internet. Zo kunt u ondanks uw vakantie wel gewoon uw mail blijven checken en kijken wat het internet te bieden heeft. Denk u er dan wel om dat u veilig internet? Minicamping 't Hofke in Olburgen, een boerencamping in de provincie Gelderland biedt staanplaatsen voor maximaal 15 tenten, caravans, vouwwagens en campers.

 

 

Minicamping 't Hofke in Olburgen heeft een mooi sanitair met 2 douches, 2 toiletten en een wastafelcabine, er is een afwasplek onder een afdak, tevens een stortplaats voor vuil water en toiletten. Bij het storten van een "chemisch" toilet stellen we het zeer op prijs als u middelen gebruikt, die volledig biologisch afbreekbaar zijn .

Er is een overdekte ruimte waar u informatie vindt en recreatieve mogelijkheden: een zitje, een leeshoek, een tafeltennistafel, een sjoelbak, gezelschapsspelletjes. Er staat een koelkast voor algemeen gebruik en de magnetron is tegen een kleine vergoeding te gebruiken. Tevens heeft het terrein een jeu de boules-baan en zijn er fietsen te huur.

Voor jong en oud is van alles aanwezig om heerlijk te kunnen ontspannen op minicamping 't Hofke in Olburgen tijdens uw verblijf. De omgeving biedt verscheidene culturele bezienswaardigheden afhankelijk van hoever u bereid bent te reizen. Door de centrale ligging in Nederland kunt u met dagtripjes van alles bezichtigen. Maar ook in de directe omgeving van deze boerencamping in gelderland kunt u van alles vinden.

Zo hoeft u zich geen moment te vervelen.

Wilt u meer informatie over deze boerencamping in Gelderland?
Neemt u dan eens een kijkje op de website van minicamping't hofke in Olburgen
.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina