Minicamping de Zwagemer in Snikzwaag -
Boerderijcamping in Friesland

Fokke en Fronie Tuinier heten u van harte welkom op minicamping de Zwagemer in Snikzwaag , een boerderijcamping in Friesland. Comfortabel, sfeervol, duurzaam (energieneutraal) en kindvriendelijk. Twintig ruime staanplaatsen van gemiddeld 100m2. De camping is gesitueerd naast de zorgboerderij met paarden, geiten, schapen, ezels, konijnen, cavia’s, kippen en andere dieren. Uniek: het campingterrein van minicamping de Zwagemer in Snikzwaag , een boerderijcamping in Friesland en de accommodatie wordt onderhouden en verzorgd door dagbestedingscliënten van de zorgboerderij.

Minicamping De Zwagemer in Friesland

Er is keurig sanitair op minicamping De Zwagemer in Snikzwaag. Er zijn voldoende gratis douches die u een comfortabel verblijf garanderen op deze boerderijcamping. Maar ook een eigen elektrische aansluiting per campingplek en gratis wifi op het hele terrein werken hier natuurlijk aan mee. Er zijn fijne speeltoestellen en een trampoline voor de jonge gasten. Er zijn wasmachines aanwezig, zelfs een minibieb en natuurlijk gratis parkeren. Biologische groenten en verse eieren zijn bij de eigenaren verkrijgbaar.

Minicamping De Zwagemer in Friesland

En natuurlijk de schitterende omgeving van minicamping De Zwagemer in Snikzwaag met het Friese Merengebied, sfeervolle steden en dorpen en een grote keuze aan bezienswaardigheden. Maar ook fantastische evenementen zoals het authentieke Skûtsjesilen, de gezellige Sneekweek en de spectaculaire ballonfeesten in Joure. Kortom: een mini-camping met veel extra’s. Informeer naar de mogelijkheden!

Bent u benieuwd naar informatie over deze boerderijcamping in Friesland?
Neemt u dan eens een kijkje op de website van minicamping de Zwagemer in Snikzwaag.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina