Boerencamping 't Hoogje in De Wilp
Minicamping in de provincie Groningen

Kamperen bij Boerencamping 't Hoogje in De Wilp. een minicamping in de provincie Groningen, betekent voor u het echte boerenleven meemaken. Deze vrij nieuwe camping (2006) heeft 15 standplaatsen. De Wilp is gelegen in het zuid-westen van de provincie en ligt daardoor heel centraal ten opzichte van diverse bezienswaardigheden in de eigen provincie , maar ook ten opzichte van de provincies Friesland en Drenthe. Kortom ga kamperen bij boerencamping 't Hoogje in De Wilp, een minicamping in de provincie Groningen en u kunt genieten van de drie mooiste provincies in Nederland.

Boerencamping 't Hoogje in DeWilp, provincie Groningen

 

De sanitaire voorzieningen van boerencamping 't Hoogje in De Wilp zijn nieuw en erg luxe. U zult hier geen negatieve opmerkingen over kunnen maken. Voor de kinderen zijn er ook enkele speelatributen, zoals een zandbak, skelters en een schommel. Mocht het onverhoopt slecht wwer zijn dan staat de recreatieruimte tot uw beschikking. Hier kunt u ook diverse spellen spelen, zoals darten en sjoelen. Maar u kunt ook kennismaken met het echte boerenleven: er zijn hier ongeveer 70 melkkoeien en ander kleinvee op deze boerderij. Leuk om mee te maken.

boerencamping 't Hoogje in De Wilp, boeredrijcamping in Groningen

 

Vanaf boerencamping 't Hoogje in De Wilp hebt u, zoals reeds eerder gezegd, een uitstekend startpunt om bezienswaardigheden in de noordelijke provincies te bekijken. Zo zijn er diverse fiets en wandeltochten mogelijk. Maar ook het familiepark Nienoord in Leek, het museum Kinderwereld, het Verkeerspark in Assen, allemaal mogelijkheden om leuke dingen mee te maken.

Wilt u meer informatie over deze minicamping in de provincie Groningen?
Bezoek dan eens de website van boerencamping 't Hoogje in De Wilp

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina