Boerencamping de Buorkerij in Degdum -
Minicamping Friesland

U bent van harte welkom op boerencamping de Buorkerij in Degdum een minicamping in Friesland gelegen aan de elfstedenroute, de merenroute en de Hazestedenroute. Op deze camping kunt u met uw hele gezin gezellig verblijven op een echte boerderij. Aangezien er geen boerenactiviteiten meer uitgevoerd worden op deze boerderij is deze volledig aangepast naar het boerencamping leven. De Buorkerij in Degdum biedt u het genot van kamperen bij de boer.

 

Boerencamping de Buorkerij in Degdum - minicamping Friesland

in de voormalige stal kunt u genieten van een bakje koffie/thee, een spelletje of gezellig met uw mede campinggenoten praten over allerdaagse dingen. Tevens is een deel van de stal van deze minicamping in Friesland omgetoverd tot de receptie waar u ook terecht kunt voor verse eieren, kranten, ansichtkaarten en meer.

Uw kinderen hoeven zich hier geen moment te vervelen aangezien er genoeg dieren aanwezig zijn die verzorging nodig hebben. Er is een hond, kat, kippen, konijnen en een pony aanwezig. De kinderen kunnen op deze pony ook leren paardrijden wanneer zij dat willen. Mocht(en) uw kind(eren) niet dol zijn op dieren maar liever spelen dan kan dit ook. Er zijn voldoende speeltoestellen beschikbaar voor uw kinderen om heerlijk te kunnen genieten van de friese buitenlucht.

Gezien boerencamping de Bourkerij gelegen is langs verschillende bekende Friese routes zijn erz voldoende mogelijkheden tot het bezichtigen van het oude Friese bestaan. U kunt een bezoek brengen aan één van de elf steden of u kunt een museum bezoek afleggen aan één van de nabij gelegen musea. Al met al is er voldoende te beleven op deze minicamping in Friesland.

 

Minicamping Friesland, boerencamping de Buorkerij

Er zijn onlangs nieuwe sanitaire voorzieningen tot stand gekomen met daarbij verschillende douches, wc's en wastafels. Ook is de mogelijkheid uw vuile goed te wassen.

In een omtrek van 5 kilometer kunnen de volgende activeiten ontplooit worden:

Minicamping Friesland, boerencamping Bourkerij

Wilt u meer informatie voer deze minicamping in Friesland?
Neemt u dan eens een kijkje op de website van boerencamping de Buorkerij in Degdum

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina