Boerderijcamping de krim in Oudega -
Minicamping Friesland

Annemarieke en Frans heten u graag van harte welkom op boerderijcamping de Krim in Oudega, een minicamping in Friesland. Deze kleinschalige camping met 15 plaatsen is gelegen in het Gaasterland (zuid-west-friesland). Bos, water en weidse uitzichten zijn ten alle tijden te bezichtigen vanaf de camping. Boererijcamping de Krim is gelegen aan het grote meer de Fluessen en dat maakt deze minicamping in Friesland the place to be voor watersportliefhebbers.

De boerderij stamt uit 1886 en is tot 2002 in gebruik geweest als melkveebedrijf. Sinds 2002 wordt de boerderij gebruikt voor de fok van de Limousin. De Limousin is een Franse koe die voor het vlees gehouden wordt. Meestal lopen de koeien naast de camping. Natuurlijk is het voor gasten mogelijk om mee te helpen met de verzorging van de koeien. Boerderijcamping de Krim is niet voor niets als basis een boerderij. Naast de Limousin zijn er ook 1 paard, 2 pony's en 2 shetland pony's. Wanneer u zelf een pony heeft dan kunt u deze in overleg meenemen. Het is ook mogelijk om op pony´s te ponyrijden van deze minicamping in Friesland

In deze omgeving kan je fantastisch wandelen, fietsen, vissen, vogels kijken, etc.

Bij boerderijcamping de Krim  zijn alle plaatsen voorzien van electriciteit. Verder zijn er 2 watertappunten en natuurlijk nette sanitaire voorzieningen zoals het een goede camping betaamt.

Wilt u meer informatie over deze minicamping in Friesland?
Neemt u dan eens een kijkje op de site van boerderijcamping de Krim in Oudega.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina