Minicamping Huis op de heuvel in Le Marche
Kleine camping in Italië

Als u zin heeft in kamperen met prachtig uitzicht, ruime plaatsen op grasland, dan is Minicamping Huis op de heuvel in Le Marche, een kleine camping in het midden van Italië, een goede keus. De eigenaren zijn een Nederlands gezin en hebben een kleine camping met 14 ruime plaatsen gelegen in een beschermd natuurgebied in een landelijke omgeving. De plaatsen zijn ruim en hebben prachtig uitzicht. Het terrein is autovrij, maar bij in- en uitladen van de spullen is het mogelijk het parkeerterrein op te rijden. Er is geen electra bij de plaatsen zelf, maar vlakbij in de koele stal onder het huis van de Nederlandse eigenaren is het mogelijk de koelbox aan te sluiten op electra. Tevens kun je hier de eigen boodschappen koel stallen en staat er een koelkast met diverse gekoelde dranken welke te koop zijn. Bij de diverse boerderijen in onze directe omgeving kun je heerlijke biologische producten direct bij de boer kopen. Dus echt Kamperen bij de boer doe je op minicamping Huis op de heuvel in Le Marche, een kleine camping in Italië.

minicamping Huis op de heuvel in Le Mrache, kleine camping in Italië


In juli/augustus is er alleen plaats voor tenten op minicamping Huis op de heuvel in Le Marche, maar in de overige maanden is het ook beperkt mogelijk om met de caravan/camper te komen kamperen. Heb je zelf geen tent of geen zin om alles mee te nemen dan is het ook mogelijk om een tent te huren. Deze ruime 6 persoonstent is volledig ingericht met echt bed, dekbedden/kussens, servies, kooktoestel en tuinmeubilair. Het enige wat je zelf mee moet nemen is bed- en handdoekenlinnen. In de oude boerenhoeve zijn tevens 2 mooie sfeervol ingerichte appartementen op de begane grond te huur. Beide zijn op de begane grond met eigen terras, badkamer, slaapkamer(s), volledig ingerichte keuken en eigen terras voor 2-5 personen. Je hebt de luxe van het appartementen en de gezelligheid van de camping.

 

Er is een heerlijk verkoelend zwembad (9x5x1), trampoline, speelkasteel etc op minicamping Huis op de heuvel in Le Marche. Het is er zeer kindvriendelijk. Vooral in juli/augustus zijn hier vele kinderen te vinden, maar in de overige maanden zijn de kinderstemmen minder te horen en kun je nog meer genieten van de heerlijke rust, prachtige natuur en de omgeving. Steden, pittoreske dorpjes, maar ook markten, kastelen, de beroemde grotten van Frasassi, openluchtopera van Macerata of de basiliek van Loreto zijn uitstekend te bezoeken. Op 10 km is een waterpretpark en ook een groot stuwmeer waar je ook kunt waterfietsen of kanoen, maar even verderop is er zelfs een klimpark. Vanaf de camping is het mogelijk diverse wandeltochten te maken of te fietsen, maar er zijn ook andere wandel-en fietsroutes te verkrijgen.

Huis op de heuvel in Itali:e

 

Elke dag, behalve op zondag is er vers brood van de bakker en kan je in ieder geval in hoogseizoen 2 x per week mee-eten, in het laagseizoen is dit bij voldoende belangstelling. Ook is het mogelijk om onder begeleiding van Evert een wandeltocht te maken en zodra de maan zich goed laat zien haalt men zeker de sterrenkijker naar buiten om de maan van heel dichtbij te bekijken. De sterrenhemel is hier sowieso al prachtig om te zien, aangezien er geen restlicht aanwezig is. In augustus zijn de vallende sterren te zien en in juni de vele vuurvliegjes over de heuvel. De natuur is op zijn mooist in het voorjaar als alles in bloei staat. Zoals hierboven omschreven organiseert men een aantal dingen maar het motto is Niks Moet, Niksen Mag. Vier je vakantie zoals je dat zelf graag wilt.

Wilt u meer informatie over deze kleine camping in Italië?
Bezoek dan HIER de website van Minicamping Huis op de heuvel in Le Marche

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina