Minicamping De Vinkenhei in Lage Mierde
Boerderijcamping in Noord-Brabant

Wout en Riek Vinken zijn de trotse eigenaren van SVR Minicamping De Vinkenhei in Lage Mierde, een boerderijcamping in de provincie Noord-Brabant. Het is een nog actieve boerderij waar men gericht is op de akkerbouw. De camping met 25 ruime plaatsen is heel rustig gelegen, midden in de bossen en aan het eind van een doodlopende weg, een heerlijk stilte gebied. Minicamping De Vinkenhei in Lage Mierde, een boerderijcamping in de provincie Noord-Brabant, grenst aan het landgoed "De Utrecht".

Minicamping De Vinkenhei in Lage Mierde, boerderijcamping in Noord-Brabant.

De familie Vinken heeft er voor gezorgd dat de gasten op Minicamping De Vinkenhei in Lage Mierde het aan niets hoeft te ontbreken om een leuke en ontspannen vakantie te hebben. Er zijn 2 sanitairblokken: één iets ouder maar super netjes en schoon en één nieuwe met o.a. vloerverwarming in douches. In totaal zijn er o.a. 4 douches, 4 toiletten en natuurlijk ruime mogelijkheid om uw afwas te kunnen doen. Verdere voorzieningen zijn o.a.: een overdekte fietsenstalling, incl oplaadpunten, 2 jeu de boules banen, klompengolf, een overdekte "hobbyruimte" inclusief een lekkere zithoek, aangrenzend een ontspanningsruimte met diverse mogelijkheden om een spelletje te doen en natuurlijk is er een internetmogelijkheid aanwezig op deze boerderijcamping.

Boerderijcamping De Vinkenhei in Lage Mierde, minicamping Noord-Brabant.

Minicamping De Vinkenhei in Lage Mierde is dus gelegen in een zeer bosrijke omgeving met vele fiets- en wandelmogelijkheden. Door de knooppunten kunt u heel mooi uw eigen route langs de diverse bezienswaardigheden plannen. Ook zijn er op de camping zelf routes verkrijgbaar. De omgeving biedt u vele musea (o.a. textielmuseum, trappistmuseum, streekmuseum), attractieparken (Beekse Bergen, Efteling, Autotron etc.)zwem en vismogelijkheden. Ook zijn er een aantal agrarische bedrijven die u kunt bezichtigen, zoals een slakkenkwkerij, aspergekwekerij etc.

 

 

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in de provincie Noord-Brabant?
Bezoek dan eens de website van SVR Minicamping De Vinkenhei in Lage Mierde.

 

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina