Minicamping De Sternhof in Zeewolde,
Boerencamping in de provincie Flevoland

Henri van het Erve en Marieke Moens heten u van harte welkom op Mincamping de Sternhof te Zeewolde, een Boerencamping in de provincie Flevoland. Recreatieboerderij de Sternhof is een omgebouwde boerderij. Er is een minicamping achterop het erf, 20 plaatsen met 6 amp. elektra. Het kampvuur in de avond mag door gasten aangestoken worden. Er is voldoende hout en dat is gratis! Het sanitair bevindt zich in units en is schoon en fris. Het speciale kinderveldje heeft een trampoline, schommel, zandbak, glijbaan en speelgoed. De kleine fietsjes staan klaar, zo ook de diverse andere spelen (tafeltennis,voetbal, jeu de boules etc.).
Dus zoekt u een echte gezinscamping, kom dan langs bij minicamping de Sternhof in Zeewolde, een boerencamping in de provincie Flevoland.


Minicamping Sternof in Zeewolde, provincie Flevoland

 


Naast het kamperen of logeren biedt Minicamping de Sternhof in Zeewolde u de gelegenheid om ruimte huren voor workshops, een familiebijeenkomst, kinderfeestjes of andere activiteiten. Voor de niet-kampeerders zijn er 4 prachtige b&bkamers in de stallen gemaakt, met eigen ingang,sanitair en gemeenschappelijke keuken/huiskamer/eetzaal/tuin. Handig in combinatie met de camping.



boerderijcamping Sternhof in Zeewolde

Kom genieten van de omgeving: bij Hans&Griet pannenkoekenhuis helemaal voor kinderen aangepast, oud Harderwijk 6,5 km hier vandaan, het Veluwemeer met strandjes 15 min. fietsen, Dolfinarium,Walibi, Aviodrome, Natuurpark Lelystad, bootverhuur, golf, de Eemhof…heerlijk! Eten uit de biologische moestuinen, luisteren naar de uiltjes en kijken naar de prachtige sterrenhemels op dit groene ruime land .Een seizoensplaatsop minicamping de Sternhof in Zeewolde kost maar 950 euro all in (2010) . Ook kunt u zomers uw boot hier stallen of motorfiets. Idee?

Wilt u meer informatie over deze boerencamping in de provincie Flevoland
Kijk dan eens op de website van minicamping De Sternhof in Zeewolde.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina