Minicamping De Schuilhoeve in Huis ter Heide
Boerderijcamping in de provincie Drenthe

Albert en Rika Schuiling zijn de eigenaren van Minicamping De Schuilhoeve in Huis ter Heide, een boerderijcamping in de provincie Drenthe. De camping is gelegen aan de Kolonievaart in noord-west Drenthe en ligt in een bosrijke omgeving met een prachtig uitzicht over de landerijen. Op de actieve boerderij treft u geiten, schapen, ganzen, kippen en pauwen aan. Er zijn 25 ruim opgezette plaatsen beschikbaar, enkele met een tegelplateau. Naast de kampeermegelijkheid is het ook mogelijk om één van de twee volledig ingerichte stacaravans te huren. Door de ligging van minicamping De Schuilhoevein Huis ter Heide, een boerderijcamping in de provincie Drenthe, aan de Kolonievaart is vissen en het bevaren van een (roei) boot binnen handbereik!

 

Minicamping De Schuilhoeve in Huis ter Heide

 

Alle voorzieningen op Minicamping De Schuilhoeve in Huis ter Heide zijn keurig en in ruim voldoende mate aanwezig. Tevens voldoen ze natuurlijk aan de door de Stichting Vrije Recreatie (SVR) gestelde kwaliteits eisen. De sanitaire voorzieningen op de camping bestaan uit twee gebouwen, tevens geschikt gemaakt voor mindervaliden en rolstoelgebruikers. Ieder gebouw beschikt over douches (muntautomaat, inworp 50 cent), toiletten, wasbakken, keukenblokken en urinoirs. Verder staan de gasten ook de volgende voorziening tot beschikking: een chemisch afstorttoilet, een wasmachine en droogtrommel (tegen vergoeding te gebruiken) en een koelkast en centrifuge. Ook beschikt deze boerderijcamping over een recreatie/biljartzaal met diverse folders en lectuur. Er is ook een overdekte fietsenstalling, inclusief een oplaadpunt voor de electrische fiets. Voor kinderen is er een speeltuintje met een zandbak, skelters en wat speelgoed. Op het terras, waar u gratis Wifi kunt ontvangen, bestaat de mogelijkheid om ijs en andere lekkernijen te kopen.

Minicamping de Schuilhoeve in Drenthe

 

U verblijft op Minicamping De Schuilhoeve in Huis ter Heide nabij een schitterende omgeving waar u volop bezienswaardigheden en activiteitsmogelijkheden aantreft. Als natuurgebied noemen we "Het Fochteloërveen" en "Het Esmeer" (natuurgebieden) waar u heelijk kunt wandelen en fietsen. Geniet hier van de stilte! Verder is het heel leuk om het Gevangenismuseum in Veenhuizen te bezoeken. Bij slecht weer kunnen kinderen heerlijk spelen in Speelstad Oranje (15 km). Ook de hoofdstad van de provincie, Assen, is aan te bevelen. Het Jeugdverkeerspark, het Drents Museum of gewoon de leuke gezellige binnenstad zijn uw bezoek meer dan waard. U ziet, een mooi en actief verblijf op deze boerderijcamping is heel goed mogelijk.

 

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in de provincie Drenthe?
Bezoek dan eens de website van Minicamping De Schuilhoeve in Huis ter Heide.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina