Minicamping BELA in Beilen
Boerencamping in de provincie Drenthe

In een mooi landschap ligt minicamping BELA in Beilen, een boerencamping in de provincie Drenthe. De camping ligt net iets buiten de bebouwde kom van Beilen (3km) in een rustige landelijke omgeving en op nog geen 5 minuten lopen van bos en heide en het bekende Terhorsterzand, waar ook een kleine natuur zwemplas ligt. De camping beschikt over 14 ruime kampeer plaatsen met elektrische aansluiting( 6 amp). Minicamping BELA in Beilen, een boerencamping in de provincie Drenthe is een goede uitvalhoek voor mooie fietstochten.

Minicamping Bela in Beilen, boerencamping in Drenthe

 

Op minicamping BELA in Beilen beschikt men over goede sanitaire voorzieningen, zoals warme douches, toiletten, afwaskeuken met wasmachine en centrifuge. De sanitaire ruimte is in 2006 volledig gerenoveerd. Er zijn 3 douches en 3 toiletten en een afwaskeuken.Uw auto mag bij uw caravan staan en uw geliefde huisdier, mits aangelijnd, mag u ook meenemen. Voor trekkers met tent hebben we altijd plaats op het tentenveldje.

Boerencamping Bela in Beillen, minicamping in Drenthe

 

Minicamping BELA in Beilen is het ideale vertrekpunt voor gevarieerde uitstapjes. Hieronder een bescheiden greep uit de mogelijkheden. Dwingeloo: natuurpark Het Dwingelderveld en het Planetron. Westerbork: Kamp Westerbork, Museumherberg De Ar (veur brune boon met spek). Orvelte: Museumdorp. Wijster: De Blinkerd (hoogste punt van Drenthe) Boswachterijen: Hooghalen, Grollo, Schoonloo, Borger. Deze zijn allemaal op de fiets te bereiken.

 

Bent u nieuwsgierig geworden naar deze minicamping in Drenthe?
Bezoek dan eens de website van minicamping BELA in Beilen.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina