Minicamping Aan de Esch in Eursinge
Boerderijcamping in de provincie Drenthe

Bij minicamping Aan den Esch in Eursinge, een boerderijcamping in de provincie Drenthe, ervaart u echt wat het recreëren op het platteland inhoudt. Het platteland van Drenthe gecombineerd met een ligging op slechts 1 kilometer afstand van het mooie en complete Westerbork. Op de camping zijn 15 ruime en beschutte plaatsen beschikbaar. U kijkt niet in de voortent van uw overburen. Voor kampeerders die met een huifkar komen is een apart veld beschikbaar. Voor de bezoekers is gratis Wifi beschikbaar. Minicamping Aan den Esch in Eursinge een boerderijcamping in de provincie Drenthe is gelegen midden tussen de landerijen en biedtj u rust, ruimte en gemoedelijkheid.

 

 

Er zijn vele mooie en nete voorzieningen aanwezig op Minicamping Aan den Esch in Eursinge. Het sanitair is heel mooi en netjes, een gedeelte is rolstoelvriendelijk en er is tevens een gezinsdouche aanwezig. Afwassen kunt u ook overdekt doen. Mocht u een wasje tussendoor willen doen dan is er een wasmachine aanwezig. Voor de kinderen en de volwassenen is er ook vertier te vinden op de camping , er is een speelveld met enkele speeltoestellen èn er is een Jeu de Boulesbaan. Mocht u uw pony ook mee willen nemen, want u kunt hier hele mooie ritten maken, dan kunt u deze ook hier stallen. De auto's worden op de centrale parkeerplaats gezet waardoor er rust en veiligheid op de boerderijcamping heerst.

 

 

Het gezellige dorp Westerbork, dat op slechts 1 kilometer afstand gelegen is van Minicamping Aan den Esch in Eursinge is gelegen, heeft uitstekende restaurants met mooie terrassen. Daarnaast worden er vooral in de zomer vele activiteiten georganiseerd voor jong en oud. In het hoogseizoen is er iedere donderdagavond een folkloristische markt.Westerbork is ook een hele populaire startplaats van de Drentse Fiets 4 daagse. Daar nemen ook vele kampeerders van deze boerderijcamping aan deel. In de nabije omgeving is het museumdorp Orvelte gelegen. Maar ook zijn er enkele mooie natuurgebieden die een bezoek waard zijn. Op de boerderijcamping vindt u nog veel meer informatie om leuke uitstapjes te maken.


Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in de provincie Drenthe?
Bezoek dan de website van Minicamping Aan den Esch in Eursinge.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina