Mini-camping P90 in Dronten
Een boerencamping in Flevoland

De familie Radersma heet u graag van harte welkom op boerencamping P90 in Dronten, provincie Flevoland. Gelegen tussen Elburg en Dronten biedt men hierrust en ruimte die u zoekt. Op de schapen-boerderij bieden wij u een royale staanplaats aan de rand van het bos. De schapenboerderij P90 is nog steeds in bedrijf. U kunt hier dan ook getuige zijn van het voeren van de schapen, koeien en niet te vergeten de poesjes. De ervaring leert dat kinderen daarbij een goeie hulp zijn voor de boer en de boerin van minicamping P90 in Flevoland.

minicamping P90 in Dronten

 

Als u geluk heeft kunt u ook nog getuige zijn van het scheren van de schapen. Of ziet u hoe een lammetje of kalfje geboren wordt.Mini -camping 90 beschikt ook over een kampeerbungalow (zie foto). Een kampeerbungalow is een kruising tussen een tent en een bungalow. Ideaal als u de buitenlucht van het kamperen wilt combineren met iets meer comfort. Zie voor actuele tarieven de website.

Alle plaatsen op mini-camping P90 bieden een royale staanplaats. Faciliteiten die u op P90 aantreft zijn:
een ruime toilet-unit met douches en wastafels, een kleine recreatieruimte met koelkast en gasfornuis, electriciteitsaansluitingen, een Jeu des Boules baan en diverse soorten speelgoed voor kinderen.
Ook zijn er kaarten van mooie fietsroutes in de omgeving.

Bungalow op boerencamping P90 in Flevoland

 

Wilt u meer informatie over deze mini camping P90 in de provincie Flevoland
Kijk dan eens op de website van mini-camping P90  in Dronten


Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina