Boerderijcamping Onder de Dijk in Stampersgat
Minicamping in de provincie Noord-Brabant

Cees en Birgit Biskop, de eigenaren van boerderijcamping Onder de Dijk in Stampersgat, een minicamping in de provincie Noord-Brabant willen u graag verwelkomen op hun mooie camping of in de chalets of het appartement. Het kampeerterrein biedt plaats aan 25 kampeereenheden. Daarnaast staan er op de camping 4 verschillende huisjes die ideaal te combineren zijn met het kamperen. De camping is landelijk gelegen, wordt omzoomd door bomen en biedt een ver uitzicht over de polder. Wanneer u de dijk oploopt bevindt u zich in het centrum van het dorpje Stampersgat. Dus voor familieaangelegenheden of iets dergelijks kunt u uitstekend terecht op Boerderijcamping Onder de Dijk,een minicamping in de provincie Noord-Brabant.

minicamping onder de dijk in Stampersgat


Het moderne en schone sanitair op boerderijcamping Onder de Dijk in Stampersgat bestaat uit 5 toiletten, 3 douches, waaronder een familiedouche, die ook geschikt is voor mindervaliden, en meerdere wasruimtes; er is een aparte dames- en herengelegenheid. Er is een nieuwe afwasgelegenheid, en een stortplaats voor uw chemisch toilet.Ook is er een folderstand en een koelkast met diepvries voor gezamenlijk gebruik, (gratis); wasmachine en droogtrommel tegen betaling. Op het hele terrein draadloos internet (wifi) Als mevrouw de Bruijn aan de leg is, zijn er verse eitjes te koop!

Bij de entree van de boerderijcamping camping Onder de Dijk in Stampersgat vindt u een dierenweitje. De familie heeft veel kleinvee waarbij uw kinderen zich direct thuis zullen voelen. Via een hekje kunnen zij onder uw begeleiding naar binnen en knuffelen maar! Op de grotere weide lopen de schapen, waar ook een kabelbaan is voor de grotere kinderen. Er is een oude tractor waarop ze mogen klimmen en over de camping verspreid vinden ze allerlei speeltoestellen, maar ook de skelters, tractortjes, en fietsjes waarop ze kunnen rijden. Als de wind gunstig is mogen ze onder uw begeleiding een kampvuurtje maken op de vuurplaats. Bij slecht weer is er een binnenrecreatieruimte met grote binnenzandbak, pingpongtafel, voetbalspel, t.v. en boeken. Sinds kort hebben we ook een fraaie jeu de boules-baan ter beschikking voor onze gasten. Ballen zijn te leen bij Birgit of Cees. Vraag er gerust naar en speel mee met de ouderen van Stampersgat op maandagmiddag of donderdagochtend!

Boerencamping Onder de Dijk in Noord-Brabant

 

Wilt u meer weten over deze minicamping in de provincie Noord-Brabant?
Kijk dan eens op de website van boerderijcamping Onder de Dijk in Stampersgat

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina