Kamperen bij de boer
op vakantieboerderij Tergracht Epen.

Vakantieboerderij Tergracht Epen in Limburg ligt midden in een unieke 5-sterren natuurgebied, de boerderij is een traditioneel gemengd boerenbedrijf met koeien en akkerbouw. De boerderij heeft ruime kampeerplaatsen met een schitterend uitzicht over het Geuldal. Wilt u ongestoord genieten in een landelijke omgeving in Limburg, even ver weg van uw dagelijkse beslommeringen of de stress van uw werk. Laat u dan eens verrassen op Vakantieboerderij Tergacht in Epen.

vakantieboerderij Tergracht Epen

De faciliteiten op de boerderij zijn uitstekend, er is een compleet nieuw sanitairgebouw met prachtige douches, wastafels, toiletten, apart afwasgedeelte en chemisch toilet. U kunt de koelkast en vriezer gratis gebruiken. Broodjesservice en een wasmachine zijn aanwezig op vakantieboerderij Tergracht. Op de boerderij is een gezellig terras waar u even bij kunt komen onder het genot van een kop koffie met natuurlijk een punt Limburgse vlaai of een vers, knapperig broodje zo uit de oven.

Uw kinderen hoeven zich geen dag te vervelen, op het kampeerterrein is een speeltuin, speelweide en sportveld aanwezig. Naast het vee zijn er op vakantieboerderij Tergracht ook kippen, hanen, een pauw, konijnen, herten, schapen en geiten. Verblijft u in de maanden mei en juni dan heeft u de meeste kans om de geboorte van een kalfje van dichtbij mee te maken, voor uw kinderen is dit natuurlijk een onvergetelijke ervaring.

gezelligheid bij boerencamping tergracht in Epen

Vakantieboerderij in Epen ligt centraal. U bent zo in de Eifel, de Ardennen, Luxemburg, Maastricht, Aken of Luik. Voor een ieder is er wel wat te doen in de omgeving, zoals zwemmen, wandelen, fietsen, golfen, vissen, paardrijden en tennissen. Nergens anders treft u zoveel moois aan zoals bossen, heuvels, vergezichten, mergelgrotten, wijngaarden op steile hellingen, kastelen en landhuizen met Valkenburg als belangrijkste centrum.

Tevens beschikt vakantieboerderij Tergracht in Epen over knusse appartementen. Deze zijn geschikt voor zowel gezinnen als groepen voor 2 t/m 70 personen. Ze zijn eenvoudig, maar goed en knus ingericht. Ze beschikken allemaal over een eigen keukentje, een zithoek, badkamer en een cv.

 

Zoekt u meer informatie van deze boerderij in Limburg?
Bezoek dan de website van Vakantieboerderij Tergracht Epen.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina