Minicamping Wildzicht in Leersum
Boerencamping in de provincie Utrecht

De familie van Doorn, de eigenaren van minicamping Wildzicht in Leersum, een boerencamping in de provincie Utrecht willen u graag verwelkomen om hun mooie bedrijf. De camping is gelegen in het stiltegebied aan de voet van de Heuvelrug. De omgeving heeft een prachtig afwisselend landschap. Schitterend om fietstochten te maken door de bossen langs de vele kastelen in de omgeving. Of gewoon al wandelend genieten van de boerderijen, de slootjes met de kikkers en de dieren in het veld. Genoeg mogelijkheden om uw vakantie op een aangename manier door te brengen. Bezoekt u eens minicamping Wildzicht in Leersum,een boerencamping in de provincie Utrecht, gelegen aan de voet van de Heuvelrug in Leersum.

Minicamping Wildzicht in Leersum, provincie Utrecht


Minicamping Wildzicht in Leersum is ook erg geschikt voor kinderen: zij mogen elke dag de dieren voeren en eieren zoeken. Verder zijn er paarden te huur en wordt met een boerenwagen gereden in de prachtige omgeving. Huisdieren zijn toegestaan mits ze aangelijnd zijn. Zoals u kunt zien is het een echte familiecamping, alwaar je het gevoel hebt dat je dicht bij de natuur leeft.


Minicamping Wildzicht in Leersum beschikt over kortgemaaide grasvelden voor de gasten met 16 staanplaatsen, op twee velden;
elke plaats is 9 x 9m en in het midden is er een gemeenschappelijke ruimte. U kunt een keuze maken uit een groot open veld dat uitkijkt op de Heuvelrug of een iets meer beschermde plaats. Ook is er een caravan te huur voor 4 personen, deze staat op een uniek plekje op de camping.

Boerencamping Wildzicht in Leersum, minicamping in Utrecht


Wilt u meer weten over deze boerencamping in de provincie Utrecht?
Bezoek dan eens de website van minicamping Wildzicht in Leersum.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina