Minicamping 't Woutersbergje in Oudeschoot -
Boerencamping Friesland

Marian Compeer heet u van harte welkom op haar minicamping 't Woutersbergje in Oudeschoot, een boerencamping in Friesland. Deze nabij Heereveen gelegen camping ligt aan de rand van de bossen van Oranjewoud en biedt vele mogelijkheden voor liefhebbers van fiets- en wandeltochten. Hier kunt u echt genieten van een stukje Friese natuur. Uitstapjes naar diverse dorpen in de regio zijn allemaal geen probleem en een dagje uit naar Heereveen kan zeer educatief zijn voor u en uw kinderen. Gaat u toch liever een stuk varen of liever vissen? Dit kan ook met het grootste gemak op deze boerencamping in Friesland. Minicamping 't Woutersbergje in Oudeschoot is het gehele jaar geopend en is geschikt voor jong en oud.

 

De ruime plaatsen van deze camping bieden vele mogelijkheden voor natuurliefhebbers. Ook voor vogelspotters is dit een goede mogelijkheid aangezien de bossen van Oranjewoud op luttele meters afstand liggen. De plaatsen zijn allen voorzien van electra en er is een sanitair gebouw aanwezig met:

  • meerdere douches
  • wc's
  • urinoirs
  • wastafels
  • afwasplaats
  • watertappunt
  • chemisch toilet

In de directe omgeving van deze boerencamping in Friesland vindt u veel activiteiten. Wat dacht u van de vele fietsroutes of wandelroutes door Oranjewoud? Of van de overtuin met engelse landschapstuinen? Heereveen biedt ook de nodige bezienswaardigheden. Vanaf minicamping 't Woutersbergje in Oudeschoot is een uitstapje naar het Willem van Haren museum, cultuurhistorisch streekmuseum of de tuinen en parken een mogelijkheid. Zo kunt u zich met gemak een hele dag vermaken.

 

Wilt u meer informatie over deze boerencamping in Friesland?
Neemt u dan eens een kijkje op de website van minicamping 't Woutersbergje in Oudeschoot

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina