Minicamping Sologne Chambre d'hôtes in La Ferté Beauharnais
Kleine camping in de Sologne Frankrijk

Minicamping Sologne Chambre d'hôtes in La Ferté Beauharnais (Sologne), een kleine camping in de Loire Valley is een uitzonderlijke plek. Deze kleinschalige camping heeft 3 gitês die je kunt huren en een zijn 8 tal staanplaatsen verspreid over 2 hectare bosrijk terrein, dus ruimte in overvloed. Op het terrein lopen 2 ezels en 4 schattige geitjes rond. Naast de ezels en geiten, staan er ook wel eens paarden, want je kunt je paard meenemen naar deze camping als je dat wenst. Midden op het terrein ligt een zwemvijver met een mini strand voor de zonneaanbidders. Voor de kinderen is er zelfs een bootje om de vijver rond te varen.
Voor wie niet houdt van zwemmen in de natuur is er een zwembad en een jacuzzi die met zeezout worden schoon gehouden. Alles op Minicamping Sologne Chambre d'hôtes in La Ferté Beauharnais (Sologne), een kleine camping in de Loire Valley nodigt uit om tot rust te komen.

minicamping Sologne in Frankrijk - voor rust en ruimte

Naast de vele waterfaciliteiten is er een trampoline en veel spellen: pétanque, badminton, speelhuisjes, etc. Verder staan er ook tal van fietsen gratis ter beschikking, in alle maten en vormen. Het sanitair is uitermate goed onderhouden, zoals natuurlijk ook de rest van Minicamping Sologne Chambre d'hôtes in La Ferté Beauharnais (Sologne). Er staat verder een keukentje met magnetronoven, een ijskast en een wasmachine ter beschikking van de kampeerders en midden op het veld staat een grote doorschijnende tunneletent met tafels en stoelen waaronder gekookt en gegeten kan worden. Tot slot kan je ook gratis gebruik maken van een prachtige stenen barbeque.

Patrick de eigenaar van Minicamping Sologne Chambre d'hôtes in La Ferté Beauharnais (Sologne) maakt er een sport van om zijn gasten goed te ontvangen. Je hebt het net gevraagd of het is al gebeurt. Geboren en getogen in deze prachtige streek, kent hij deze als zijn eigen broekzak. Hierdoor is hij een goede raadgever wanneer je twijfelt over wat te doen. De Sologne, een ruwe en rustige streek, is bedekt met wildrijke bossen en talrijke meren tot vreugde van wandelaars, vissers en jagers. Er liggen niet minder dan 2800 meren verspreid in het land van Sologne! Behalve de mooie landschappen, nodigt de Sologne ook uit om mooie dorpen te ontdekken, zoals Chaumont-sur-Tharonne. Daarenboven is deze minicamping ook de ideale uitvalsbasis om de steden Orléans en Blois -geboorteplaats van Robert Houdini, grootvader van de magie- te ontdekken.  Ook een aantal van de mooiste kastelen zoals Chambord en Chevergny -het kasteel uit de kuifje strips- liggen in de nabijheid.

Heerlijk ontspannen op deze kleine camping in Sologne Frankrijk

Wilt u meer weten over deze kleine camping in de Loire Valley?
Bezoek dan de website van Minicamping Sologne Chambre d'hôtes in La Ferté Beauharnais (Sologne).

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina