Minicamping Noordlaren in Noordlaren
Boerderijcamping in Groningen

Minicamping Noordlaren in Noordlaren, een boerderijcamping in de provincie Groningen is een hele gezellige Vekabo camping. U verblijft hier op de grens van Groningen en Drenthe. Deze groene camping is achter een authentieke woonboerderij gelegen. Er zijn 15 ruime kampeerplaatsen beschikbaar met allemaal een eigen 6 ampere stroomaansluiting. Er zijn tevens voldoende watertappunten op het terrein zodat u nooit ver met uw zware jerrycan hoeft te lopen. Indien u kampeert op Minicamping Noordlaren in Noordlaren, een boerderijcamping in de provincie Groningen, dan bent u op dé plek om lekker te onthaasten en geheel tot rust te komen.

Minicamping Noordlaren in Noordlaren (Groningen)

De Vekabo stelt aan haar leden bepaalde eisen om lid te mogen zijn. Minicamping Noordlaren in Noordlaren voldoet daat ruimschoots aan. Er is een modern sanitairgebouw dat beschikt over 3 hangtoiletten en een urinoir.Er zijn vier douches met thermostaatkranen en 2 wastafels. En natuurlijk is het warme water hier gratis. Ook is er een fietsenstalling met oplaadpunt voor de electrisch ondersteunde fiets. De gasten op deze boerderijcamping kunnen gratis gebruik maken van het WiFi netwerk. Wilt u graag uw paard meenemen op vakantie? Dat is wel een aanrader want u kunt schitterende tochten maken door het Noordlaarderbos. Er zijn 2 paardenboxen en een weidegang aanwezig op de camping. Naast de kampeermogelijkheid zijn er ook 2 luxe B&B kamers te huur.

Minicamping Noordlaren in Noordlaren ligt vlakbijhet Nationaal Landschap Drentsche Aa. Op korte afstand ligt Zuidlaren en het Zuidlaardermeer waar zich vele recreatieve mogelijkheden bevinden. Deze boerderijcamping ligt vrijwel direct aan het Pieterpad, indien u etappes van het Pieterpad wilt lopen of fietsen dan is overnachten op de boerderijcamping een perfecte oplossing. Er zijn gratis fiets- wandel- en ruiterroutes voor de gasten aanwezig. Deze voeren door een schitterende afwisselende omgeving, Het oude Noordlaren heeft het karakter van een Drents dorp met o.a. een middeleeuwse Bertholome¸s kerk, vele oude boerderijen en een mooie molen. Noordlaren is ook bekend omdat het regelmatig de eerste maraton op natuurijs organiseert. Andere interessante uitstapjes kunt u o.a. maken in de nabij gelegen stad Groningen, de vestingstad Bourtange, het Drents Museum in Assen met zijn vele tentoonstellingen en de Hortus in Haren. Ook zijn er vele uitstendeke eetgelegenheden in de omgeving te vinden, waaronder er een paar zijn in Noordlaren en ook een leuke aan het Zuidlaardermeer. Kortom voldoende mogelijkheden om uw vakantie in deze mooie en afwisselende omgeving door te brengen.

Boerderijcamping Groningen, kleine camping Noordlaren

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in de provincie Groningen?
Bezoek dan de website van Minicamping Noordlaren in Noordlaren.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina