Minicamping 't Kraanven in Loon op Zand
Boerderijcamping in Noord-Brabant

Minicamping 't Kraanven in Loon op Zand, een boerderijcamping in de provincie Noord-Brabant is gelegen bij Nationaal Park de Loonse- en Drunense duinen en attractiepark de Efteling. Een ideaal startpunt om vanuit uw vakantiestek een heerlijke wandel- of fietstocht te ondernemen. De camping beschikt over 19 ruime plaatsen, die allemaal afgezet zijn met een groene haag waardoor u veel privacy heeft. Alle plaatsen zijn voorzien van een 6 amp. stroomaansluiting.

Tevens zijn er 2 watertappunten aangelegd. De gasten van de camping kunnen beschikken over gratis Wifi. Het terrein is verder geheel autovrij, uw auto kan geparkeerd worden op de centrale parkeerplaats. Dit komt de rust en de veiligheid op het kampeerterrein van Minicamping 't Kraanven in Loon op Zand, een boerderijcamping in de provincie Noord-Brabant, vanzelfspreken ten goede.

Minicamping Kraanven in Loon op Zand

De andere voorzieningen op Minicamping 't Kraanven in Loon op Zand laten ook niets te wensen over. Er zijn twee moderne en verwarmde sanitair units. Elke eenheid is voorzien van een toilet, wastafel en een douche. Uiteraard allemaal met warm en koud water. Op de boerderijcamping heeft u beschikking over 4 douches, 5 toiletten, 1 urinoir en 3 wastafels. Er is natuurlijk ook een babybadje aanwezig. U kunt uw afwas heerlijk overdekt doen en ocht u echte was hebben, dan kunt u die hier ook doen, er zijn namelijk een wasmachine en droger aanwezig. Aangezien de eigenaren heel milieubewust emt alles omgaan dient er voor het gebruik van warm water een kleine vergoeding gegeven te worden. Hierdoor heeft men de overnachtingsprijs voor SVR donateurs wel laag kunnen houden. Voor het chemisch toilet is een apart afvalpunt. Ook aan de kinderen is gedacht. Er is een sportveld, een speeltuin, een spelletjes kast aanwezig. OOk is er een boekenkast met voldoende boeken due u mag lenen. Informatie over de omgeving vindt u tevens in deze ruimte. Uw (electrische)fiets kunt u overdekt stallen en tevens zijn er oplaadpunten voor de electrische fiets aanwezig. Voor kampeerders die hun eigen paard mee wil nemen is er stalling en weide bij de minicamping aanwezig.

Zolas u heeft kunnen lezen is Minicamping 't Kraanven in Loon op Zand dichtbij een aantal natuurgebieden Èn het attractiepark De Efteling gelegen. Ook het Safaripark de Beekse Bergen is (voor kinderen) heel leuk. Maar omdat de kampeerder over het algemeen ook graag mag fietsen, zijn er ook genoeg mogelijkheden om mooie routes te fietsen, al dan niet zelf samengesteld aan de hand van de bekende Knooppunten. Op slechts 5 minuten loopafstand ligt ligt het Natuurgebied Huis ter Heide. Hier kunt u heerlijk wandelen of paardrijden. Ook de vogelspotters kunnen hier volop genieten. U ziet, indien u uw vakantie doorbrengt op deze boerderijcamping in Noord-Brabant dan hoeft u zich geen moment te vervelen.

Kleine camping Noord-Brabant, Minicamping Kraanven

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in de provincie Noord-Brabant?
Bezoek dan de website van Minicamping 't Kraanven in Loon op Zand.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina