Minicamping Dennenhoeve in Elsloo
Boerencamping in Friesland

Minicamping Dennenhoeve in Elsloo, een boerencamping in de provincie Friesland is een kleinschalige camping met maximaal 10 plaatsen die allemaal ruim zijn en tevens veel beschutting en privacy bieden. Alle plaatsen zijn natuurlijk voorzien van een elektra aansluiting. De camping wordt tevens wel aangeduid als familiecamping omdat gezinnen met kinderen zich hier allemaal uitstekend vermaken. Naast de mogelijkheid om met eigen caravan of tent op de camping te verblijven, bestaat op Minicamping Dennenhoeve in Elsloo, een boerencamping in de provincie Friesland, ook de mogelijkheid om een compleet ingerichte caravan te huren.

Minicamping Dennenhoeve in Elsloo

De voorzieningen op Minicamping Dennenhoeve in Elsloo voldoen allemaal ruimschoots aan de gestelde eisen. Alles is natuurlijk op en top schoon en in voldoende mate aanwezig. Ook voor kinderen is er op deze boerencamping voldoende te beleven. Er is wat kleinvee aanwezig en ook zijn er paarden die in overleg gevoerd en geborsteld mogen worden. Tevens worden er regelmatig activiteiten voor groot en klein georganisteerd. Vlakbij de camping is een groot buitenbad, is er een recreatievijver en in de omgeving zijn diverse pretparken. Heel leuk en interessant is het bijwonen van activiteiten die door het Bezoekerscentrum van het Drents-Friese Wold georganiseerd worden.

Minicamping Dennenhoeve in Elsloo is vlakbij het Nationaalpark het Drents-Friese Wold gelegen. Een uitgelezen mogelijkheid om van dit schitterende natuurgebied te genieten. Er is een zeer afwisselend landschap met uitgestrekte bossen, vele vennen en zandverstuivingen met duinen. U mag dit gebied te voet, per fiets of op het paard betreden. Natuurliefhebbers spotten hier veel verschillkende vogels en dieren zoals reeÎn, vossen en marters. Indien u u vakantie doorbrengt op deze leuke en gezellige boerencamping op de grens van de provincies Friesland en Drenthe dan bent u verzekerd van een indrukwekkende vakantie in een schitterende omgeving.

Boerencamping Friesland, Minicamping Dennenhoeve

Wilt u meer weten over deze boerencamping in de provincie Friesland?
Bezoek dan de website van Minicamping Dennenhoeve in Elsloo.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina