Minicamping de Mezenhof in Bakkeveen -
Boerencamping Friesland

De familie Balm-Breij heet u van harte welkom op minicamping de Mezenhof in Bakkeveen, een boerencamping in Friesland. Bakkeveen, in het zuid-ossten van Friesland, kan uw een stukje ruwe natuur bieden. U kunt hier volop genieten van tjirpende vogels, blauwe luchten, schaduw en gewone natuur. Minicamping de Mezenhof leent zich uitstekend voor een trektocht door ongerepte natuur in de omgeving van Bakkeveen.

Minicamping de Mezenhof in Bakkeveen - boerencamping Friesland

Er zijn genoeg activiteiten beschikbaar in de nabije omgeving maar ook daarbuiten. De gast moet zich gastvrij ontvangen voelen, dat is dé insteek van deze boerencamping in Friesland.

Er zijn 15 staanplaatsen beschikbaar geschikt voor vouwwagens, caravans, campers en tenten. Op diverse plaatsen zijn 6 ampere stroom punten aangebracht. Daarnaast zijn er goede faciliteiten beschikbaar. Een gescheiden heren en damestoilet. Het herentoilet is voorzien van 1 wc, 3 urinoirs en 2 douches en 2 wastafels. Het dames toilet is voorzien van 2 wc's, 3 wastafels en 2 douches. Het komt zelden voor dat er iemand moet wachten.

Er is een gescheiden sectie aanwezig om af te wassen en er is een chemisch toilet stort plaats aangebracht. Ook uw kinderen hoeven zich niet te vervele bij minicamping de Mezenhof in Bakkeveen.

Wilt u meer informatie over deze boerencamping in Friesland?
Neemt u dan eens een kijkje op de site van minicamping de Mezenhof in Bakkeveen.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina