Minicamping de Horizon in Aalden - Boerencamping Drenthe

De familie kool heet u van harte welkom op minicamping de horizon in Aalden een boerencamping in Drenthe. Deze camping is uitermate geschikt voor tentkampeerders en ruiters, mensen die houden van het echte kamperen. Geen luxe met electra maar gezellig knus in een tentje. Dit is de camping waar het 's avonds echt donker word, waar je gezamenlijk rond een kampvuur kunt zitten alvorens je bed in te duiken om te slapen. Speciaal voor de ruiter bezoekers heeft deze camping een stalplaats voor de paarden. Echter is de ruimte hiervoor bij deze boerencamping in Drenthe tamelijk beperkt, dus wees er snel bij. Minicamping de Horizon in Aalden, waar u het echte kamperen kunt leren of meemaken.

De camping is voorzien van ongeveer 10 plaatsen geschikt voor tenten en huifkarren. De ideale bezoeker voor deze boerencamping in drenthe is hij/zij die op zoek is naar natuur, of houdt van fietsen of is een ruiter. Er zijn toiletten, douches en wastafels aanwezig voorzien van warm en koud water.

Mede door de prachtige liggin in drenthe is minicamping de Horizon uitermate geschikt voor het maken van uitstapjes. In drenthe is van alles te beleven en daar is ook rekening mee gehouden. Mensen trekken er vaak op uit om leuke dingen te doen en vanaf deze camping is dat voor iedereen mogelijk.

Wilt u meer informatie over deze boerencamping in Drenthe?
Neemt u dan eens een kijkje op de website van minicamping de Horizon in Aalden

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina