Minicamping Tönmanshoeve in Winterswijk-Woold
Boerderijcamping in de Achterhoek / Gelderland

De eigenaren van Minicamping Tönmanshoeve in Winterswijk-Woold, een boerderijcamping in de Achterhoek / Gelderland, heten u gaarne welkom op de kleinste camping rond Winterwijk. Op deze camping zijn slechts 11 plaatsen beschikbaar, maar ze zijn wel ruim bemeten. Er is toegang voor caravans, campers en tenten. Alle ruime plekken liggen op het zuiden, volop in de zon of onder de hoge eiken. Ochtendzon, of avondzon; voor ieder wat wils! Door de L-vorm van Minicamping Tönmanshoeve in Winterswijk-Woold, een boerderijcamping in de Achterhoek / Gelderland, heeft u nooit overburen, maar een prachtig weids uitzicht.

 

Minicamping Tönmanshoeve in Woold-Winterswijk is zeer geschikt voor natuurliefhebbers, wandelaars, fietsers en rustzoekers. Door het rustgevende karakter van deze camping is het niet geschikt voor kinderen. Er is gratis wifi op de camping, maar op enkele plaatsen is het bereik wel iets slechter. De camping beschikt over een toiletgebouw met 2 toiletten, 2 douches, 3 wastafels en een afwasgelegenheid met warm water. Er is een ruime parkeerplaats, diverse watertappunten en 7 elektriciteitskasten. In de fietsenstalling zijn oplaadpunten aanwezig. In de nieuwe bijkeuken is een wasmachine, droger, centrifuge, strijkplank en strijkijzer, een koelkast/diepvries en extra afwasgelegenheid. Er is ook een vakantiewoning voor 2 personen te huur, deze is van alle gemakken voorzien.

 

U verblijft hier in de schitterende Achterhoek, één van de mooiste gebieden van nederland. Vanaf minicamping Tönmanshoeve in Winterswijk-Woold fietst of wandeld u zo de natuur in. Het coulissenlandschap, de prachtige kastelen, de schitterende fietspaden en prachtige dorpen en steden: u kunt hier eindeloos genieten. Er zijn voldoende restaurants, café's en terassen te vinden. Voor uw dagelijkse benodigdheden bent u vanaf deze boerderijcamping in een ommezien in Winterswijk.

 

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in de Achterhoek / Gelderland?
Kijk dan eens op de website van minicamping Tönmanshoeve in Winterswijk-Woold.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina