Minicamping Hier is't in Drogteropslagen
Boerderijcamping in de provincie Drenthe

Minicamping Hier is't in Drogteropslagen, een minicamping in de provincie Drenthe is gelegen in het uiterste zuiden van deze geweldig mooie provincie. De camping is erg rustig gelegen, een paar honderd meter van de doorgaande weg, waardoor het hier mogelijk is om, vanaf één van de 12 beschikbare kampeerplaatsen, in de vroege ochtend reeën door het land te zien lopen. Minicamping Hier is't in Drogteropslagen, een boerderijcamping in de provincie Drenthe is een oase van rust in deze drukke tijd.

minicamping Hier is't in Drogteropslagen, Drenthe

 

De kampeerplaatsen op minicamping Hier is't in Drogteropslagen zijn goed beschut door boomsingels. Alle plaatsen hebben een eigen electra-aansluiting. De sanitaire voorzieninge zijn in voldoende mate aanwezig. Ook is er een recreatieruimte waar u eventueel kunt internetten of tv kijken. Naast de camping heeft men ook nog een drietal appartementen te huur, deze zijn goed en volledig ingericht, en hebben o.a. ook een internetaansluiting.

Boerencamping Hier is't in Drenthe, minicamping in Drogteropslagen

 

In de omgeving van minicamping Hier is't in Drogteropslagen vindt u veel wandel-en fietsroutes. Te fiets kunt u diverse bezienswaardigheden bezoeken, maar ook met de auto zijn er vele mogelijkheden, zoals het Attractiepark Slagharen. Natuurlijk is er veel meer te beleven, maar daar kunt u ook informatie krijgen bij de beheerders van deze leuke minicamping in de provincie Drenthe.

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in de provincie Drenthe?
Bezoek dan eens de website van minicamping Hier is't in Drogteropslagen.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina