Minicamping De Kievit in Vaassen is gesloten
Boerencamping in de provincie Gelderland

Helaas is deze minicamping gesloten in opdracht van de Gemeente Epe

Hartelijk welkom om Minicamping De Kievit in Vaassen, een boerencamping in de provincie Gelderland. Deze minicamping is prachtig gelegen aan het natuur- en recreatiegebied Kievitsveld. Vanuit hier kun je direct al prachtige wandelingen maken over het natuurgebied. En met de fiets zit je zo op de Veluwe, of het landelijk gebied naar de rivier de IJssel. Minicamping De Kievit in Vaassen, een boerencamping in de provincie Gelderland, is alleenbedoeld voor campers die self-supporting zijn.

minicamping De Kievit in Vaassen, Gelderland


Minicamping De Kievit is gelegen bij de mooie natuur van het Kievitsveld. U staps zo vanuit de camper de natuur in. Maar het beste kunt u de omgeving verkennen op de fiets .Er zijn diverse fietstochten te maken over de mooie Veluwe, maar ook richting Apeldoorn langs het kanaal is het heel mooi om te fietsen. Wilt u liever gaan zwemmen? Op het recreatiegebied Kievitsveld zijn twee grote plassen waar u kunt zwemmen, surfen of zelfs waterskiën.

boerencamping De Kievit in Vaassen, gelderland

Minicamping De Kievit ligt aan de oostkant van de Veluwe. Hier kunt u dus heerlijk genieten van de natuur. Mocht u liever iets comfortabeler willen overnachten, dan raden wij de B&B De Kievit aan. Deze nieuwe accomodatie is van alle luxe voorzien. Er is een luxe badkamer, een goede en comfortabele slaapkamer en vanuit de gastenkamer kijkt u uit over het Kievitsveld. Zondermeer aan te raden voor een comfortabel verblijf.

Bent u nieuwsgierig geworden naar deze boerencamping en B&B in de provincie Gelderland?
Bezoek dan eens de website van minicamping De Kievit in Vaassen.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina