Minicamping De Veenhoop in De Veenhoop
Boerencamping in de provincie Friesland

Minicamping De Veenhoop in De Veenhoop, een boerencamping in de provincie Friesland behoort tot de grotere minicampings, maar doordat het is opgedeeld in deverse kleinere velden ervaart de gast wel dat men op een minicamping verblijft. De camping van Camping en Jachthaven de Veenhoop ligt in het midden van Friesland in het Nationale Park “De Alde Feanen” en vlakbij de natuurgebieden “De Kraenlânnen” en “De Deelen”. Minicamping De Veenhoop in De Veenhoop, een boerencamping in de provincie Friesland, is dus een ideale camping voor watersportliefhebbers.

minicamping De veenhoop in Friesland

 

Minicamping De Veenhoop in De Veenhoop is verdeeld in 3 velden van verschillende afmetingen, welke omzoomd zijn door mooie boomwallen. De staanplaatsen zijn ruim en hebben elk hun eigen elektrische aansluiting. Naast het prachtige en comfortabele sanitair beschikt de camping over een eigen jachthaven. Met een zeilboot, kano of elektroboot kunt u zonder motorgeluid de natuurrijke omgeving op een geweldige manier ervaren. Ook is de omgeving zeer geschikt om te fietsen, te wandelen of te vissen. Met de fiets kunt u bijvoorbeeld de pontjesroute fietsen. Deze route verbindt d.m.v. veerpontjes fietspaden met elkaar. Eén van de pontjes uit de route ligt vlakbij de camping. Heeft u uw fiets, kano of boot niet meegenomen dan huurt u die gewoon bij op de camping.

Maar misschien zit u liever op een terras aan het water. Er is geen kantine maar het restaurant aan de overkant is met de pont bereikbaar, ook is er een restaurant naast de camping. Ook kunt u in een kiosk internetten. Bij de receptie kunt u dagelijks uw krantje komen halen en uw verse broodjes. Trots is men op de complimenten welke men van de klanten ontvangt over het prachtig en zeer schoon sanitair De familie Marinus heet u van harte welkom op minicamping De Veenhoop in De Veenhoop.

 

Wilt u meer weten over deze boerencamping in de provincie Friesland?
Bezoek dan eens de website van minicamping De Veenhoop in De Veenhoop.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina