Minicamping De Rieters in Zwiggelte
Boerencamping in de provincie Drenthe

Albert Bijsterveld en Silvia Wiersma, eigenaren van minicamping De Rieters in Zwiggelte, een boerencamping in de provincie Drenthe, willen u graag verwelkomen op hun boerderij De Rieters. Deze boerderij is landelijk gelegen aan het Oranjekanaal in de gemeente Midden Drenthe. Men beschikt, naast de minicamping, ook over 2 appartementen en 4 Bed & Breakfast kamers. De minicamping is achter de boerderij gelegen, direct grenzend aan het bos. Er zijn zeer ruime plaatsen die allemaal voorzien zijn van een electra aansluiting. Ook zijn er voldoende watertappunten aanwezig. Dus als u van rust en ruimte houdt kom dan ook eens kamperen op minicamping De Rieters in Zwiggelte, een boerencamping in de provincie Drenthe.

minicamping De Rieters in Zwiggelte, Drenthe

 

Op minicamping De Rieters in Zwiggelte vindt u voldoende informatie omtrent allerlei uitstapjes in de mooie provincie Drenthe. De camping is centraal gelegen t.o.v. Assen, Emmen en Hoogeveen. Om het u gemakkelijk te maken bieden Albert en Silvia u de mogelijkheid om een ontbijt te bestellen, deze mogelijkheid is niet alleen voor de B&B gasten, maar ook voor de campinggasten. Op het kampeerterein is een kleine vijver aanwezig. Ontspannen kan o.a. door eens een kanotochtje te maken over het Oranjekanaal. Kano's zijn op de camping te huur. Er zijn nette sanitaire voorzieningen die achter in de boerderij zijn gesitueerd. Voor de gasten van deze boerencamping is er Wifi beschikbaar.

In de directe omgeving zijn er vele fiets- en wandelmogelijkheden. Fietsroutes zijn op de camping beschikbaar. Voor de dagelijkse uitstapjes, als u dat wilt tenminste, adviseert men u graag. Enkele mogelijkheden willen we hier alvast noemen: het Noorderdierenpark in Emmen, hier bent u minimaal één dag zoet, verder het Verkeerspark in Assen, hier kunnen de kinderen een rijbewijs halen. Ook de natuurgebieden zoals het Dwingelerveld met de mooie heidevelden en de schaapskuddes zijn een bezoek waard. Met andere woorden, indien u van rust, ruimte, stilte of actie houdt. minicamping De Rieters in Zwiggelte is dan de ideale verblijfplaats.

Minicamping de Rieters, B&S, in de provincie Drenthe

 


Wilt u meer weten over deze boerencamping in de provincie Drenthe?
Kijk dan eens op de website van minicamping De Rieters in Zwiggelte.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina