Minicamping De Paardetange in Buinerveen
Boerencamping in de provincie Drenthe

U bent van harte welkom op minicamping De Paardetange in Buinerveen, een boerencamping in de provincie Drenthe. Deze camping ligt op de schitterende Hondrug, een natuurgebied dat zich uitstrekt van Emmen tot aan de stad Groningen. Op deze camping zijn 2 velden én door bossage beschutte aparte veldjes. Dus ook als u privacy wilt kunt u uitstekend kamperen op minicamping De paardetange in Buinerveen, een boerencamping in de provincie Drenthe.

minicamping De Paardetange in Buinerveen


Op minicamping De Paardetange in Buinerveen zult u geen activiteiten aantreffen zoals disco, bingo of een recreatieteam, maar u vindt hier wel gastvrijheid, ruimte en landelijke rust. De camping heeft 40 royale plaatsen waar de actieve vakantieganger zich in zijn tent of caravan snel thuis zal voelen. Er zijn uitstekende sanitaire voorzieningen en het gebruik van warme douches is natuurlijk bij de prijs inbegrepen. De afwasbakken zijn voorzien van heet water en bevinden zich binnen de wasruimte.

Vrijwel alle informatie over bezienswaardigheden en activiteiten in de wijde omgeving van minicamping De Paardetange in Buinerveenis op de camping aanwezig. De meeste gasten komen hier door de "van mond tot mond" reclame. Maar misschien bezoekt u deze camping ook eens naar aanleiding van deze website. Er is vooral rust, ruimte en natuur aanwezig en achter de Hondsrug is het weer dikwijls beter dan het weerbericht voorspelt.

Boerencamping De Paardetange in Buinerveen, Drenthe


Wilt u meer weten over deze boerencamping in de provincie Drenthe?
Bezoek dan eens de website van minicamping De Paardetange in Buinerveen.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina