Minicamping De Hooizolder in Eelde is sinds 1-4-2014 gesloten
Boerencamping in de provincie Drenthe

Deze minicamping is helaas sinds 1 april 2014 gesloten

 

Minicamping De Hooizolder in Eelde, een boerencamping in de provincie Drenthe is gelegen in het hart van de drie noordelijke provincies, middenin natuurgebieden. De familie Brookman wil u graag verwelkomen op hun camping die voorzien is van 16 ruime kampeerplaatsen, allemaal voorzien van een electraaansluiting. Door de centrale ligging van Minicamping De Hooizolder in Eelde, een boerencamping in de provincie Drenthe heeft u volop de mogelijkheid om hier een schitterende vakantie te kunnen doorbrengen.

minicamping De Hooizolden in Eelde, boerencamping in Drenthe


De voorzieningen op minicamping De Hooizolder in Eelde zijn goed, er zijn twee toiletgebouwen met douches, toiletten en wastafels. Ook is er een grote kantine met TV, een keuken met o.a. een koelkast en een magnetron, een overdekte fietsenstalling etc. Aan de paardenliefhebber is natuurlijk gedacht, er is een stalling aanwezig. De auto's worden op een apart terrein geplaats, hierdoor is het altijd veilig op het terrein.

Boerencamping De Hooizolder in Eelde, Drenthe

 

Zoals reeds eerder verwoord is minicamping De Hooizolder in Eelde heel centraal gelegen in het noorden van Nederland. Hierdoor kunt u een diversiteit aan activiteiten ondernemen, wij noemen er slechts een paar: het Zuidlaardermeer waar u heerlijk kunt varen en vissen, de stad Groningen met het mooie museum, maar ook met de schitterende binnenstad, de hoofdstad van Drenthe Assen met het Verkeerspark en het zwemparadijs De Bonte Wever, de schitterende natuurgebieden in Drenthe en Friesland, maar ook de dierentuin in Emmen moet u bezocht hebben. Maar ook wandelingen en fietstochten maken door de noord-Drentsche natuur is een activiteit waar u met genoegen op terug zult kijken.

Wilt u meer weten over deze boerencamping in de provincie Drenthe?
Bezoek dan eens de website van minicamping De Hooizolder in Eelde

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina