Landhoeve Zwieseborg in Loozen (Gemeente Hardenberg)
Minicamping in Overijssel.

In het glooiende landschap van het Overijsselse Vechtdal ligt de camping van Landhoeve Zwieseborg in Loozen (gemeente Hardenberg), een minicamping in de provincie Overijssel. Kleinschalig, maar wel met 20 fijne royale kampeerplaatsen en van alle gemakken voorzien. De camping is met veel aandacht voor details aangelegd; de ruime kampeerplaatsen bevinden zich in en rond de oude boomgaard van de landhoeve en zijn alle voorzien van water, 10 amp. elektra, cai en (gratis)wifi. De camping van Landhoeve Zwieseborg in Loozen, een minicamping in de provincie Overijssel, is gelegen in de gemeente Hardenberg.

Landhoeve Zwieseborg

In het sanitair gebouw van de camping van Landhoeve Zwieseborg in Loozen bevinden zich naast de (rolstoelvriendelijke) toiletten en douches ook een wasmachine en –droger. Er is tevens een invalidenbadkamer met aangepaste douche, onderrijdbare wastafel en in hoogte verstelbaar toilet. Verder is er een overdekt terras voor de campinggasten. De kinderen vermaken zich met de klim- en klautertoestellen, op de kinderboerderij of met de skelters op het erf.

Wat de camping extra bijzonder maakt, is de combinatiemogelijkheid met de zorgfaciliteiten van Landhoeve Zwieseborg. Want ook voor de camping geldt: iedereen is welkom. Heeft één van uw gezinsleden of reisgenoten bijvoorbeeld speciale zorg of verpleging nodig, dan is het mogelijk om behalve een kampeerplek ook een hotelkamer te reserveren, inclusief alle gewenste of benodigde zorg. Zo wordt vakantie genieten voor iedereen: lekker ontspannen zonder zorgen. Ook heel gemakkelijk is de aanwezigheid van een eigen restaurant voor lunch of à la carte. Campinggasten kunnen hier tevens gebruik maken van onze broodjesservice of ons uitgebreide ontbijtbuffet.

De Zwieseborg in Overijssel, een minicamping.

Wilt u meer weten over deze minicamping in de provincie Overijssel?
Bezoek dan de website van Landhoeve Zwieseborg in Loozen (gemeente Hardenberg).

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina