Minicamping Eco-camping Aire du temps in Siraden
Kleine camping in de Franse Pyreneeën

Minicamping Eco-camping Aire du temps in Siraden, een kleine camping in de Franse Pyreneeën, is een kleine camping. Een piepkleine camping. Er kunnen vier tenten staan (en géén caravans of campers). Daarnaast verhuurt men ingerichte tenten en kleine houten huisjes. Er is een speeltuin, een zwembad en vuurplaats. En natuurlijk sanitair: een warme douche en eco-wc's. Schoon, maar simpel. Want de echte luxe, die komt natuurlijk van de natuur, de bergen. En van de zon. die in de Pyreneeën vaak op volle kracht schijnt in juli, augustus en september. Minicamping Eco-camping Aire du temps in Siraden, een kleine camping in de Franse Pyreneeën, is dus een ideale camping voor natuurliefhebbers.

Eco camping Aire Du Temps in Frankrijk

Vaak komen op Minicamping Eco-camping Aire du temps in Siraden families kamperen, zodat er in de zomervakantie altijd wel veel kinderen rondlopen. En omdat die kinderen zich meestal prima vermaken, lopen ze niemand in de weg. Wie er verder nog rondlopen zijn Mimosa (de hond, een echte lieverd), Vanille en Kaneel (de geiten, beetje ondeugend) en wat kippetjes. En soms nog een konijn of twee. Plus natuurlijk Leuntje de eigenaresse, en haar dochter Rosa. En de buren uiteraard. Het is een gezellige boel hier op de camping.

Wie mee wil eten met Leunje en haar dochter, moet dat van tevoren gewoon even zeggen. Men kookt biologische driegangen-maaltijden, maar er kan ook gezorgd worden voor een bio quiche naar keuze, warm en vers geleverd in tent of huisje. Er is hier ook een klein bio-winkeltje, en bovendien komt de bakker bijna elke dag langs met vers brood. Minicamping Eco-camping Aire du temps in de Pyreneeën (Frankrijk), is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Neem daarvoor de (nacht)trein naar Toulouse en verder naar Montréjeau-Gourdan-Polignan. Daar wacht de bus richting Luchon - uitstappen in Bagiry (1,5 km hier vandaan).

Kleine camping in Frankrijk - Aire du Temps in Siraden

Wilt u meer weten over deze kleine camping in de Pyreneeën ?
Bezoek dan de website van Minicamping Eco-camping Aire du temps in Siraden

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina