Boerencamping Zonneveld in Tiendeveen
Minicamping in de provincie Drenthe

Boerderijcamping Zonneveld in Tiendeveen, een minicamping in de provincie Drenthe, is een kleinschalige Alpacaboerderij met een prachtig gelegen kampeerterrein. Geniet met de eigenaren mee van de stilte en het fantastische uitzicht! Het uitzicht is fantastisch weids en het is heerlijk rustig. Het terrein is 2,4 hectare groot, u vindt hier vijftien ruime kampeerplaatsen, met 16 Ampère elektra. Het kampeerterrein is geschikt voor tenten, caravans en campers. Daarnaast kunt u uw paard of pony mee nemen. Er is naast een weide ook een aantal gastboxen beschikbaar. Camping Zonneveld is een jong bedrijf dat sinds 2015 wordt gerund door Joanna en Sander. Zij zorgen ervoor dat u een onvergetelijk verblijf op Boerderijcamping Zonneveld in Tiendeveen, een minicamping in de provincie Drenthe, zult hebben.

Er zijn uitstekende voorzieningen aanwezig op Boerencamping Zonneveld in Tiendeveen. Men biedt u ruime en schone sanitaire voorzieningen met vijf toiletten, vier douches en een urinoir. Afhankelijk van de drukte wordt er 2 tot 3 keer per dag schoongemaakt. Daarnaast is er voldoende ruimte om uw afwas te kunnen doen. Er zijn volop speelmogelijkheden voor de kinderen, zoals een speeltuin met een vogelnestschommel, een trampoline, een klimhuis met glijbaan, een wip kip en een leuk speelhuisje. Ook is er nog een overdekte ruimte met o.a. een tafeltennistafel, een dartbord, een tafelvoetbalspel en diverse soorten speelgoed. Verder kunt u hier ook thee, koffie, fris, chips, snoep en ijs kopen. Heel leuk is dat men ook een kleinschalige verkoop van streekproducten heeft. Indien u wenst kunt u dagelijks verse broodjes bestellen.
U bent wellicht nieuwsgierig naar een kampeerervaring, maar u bent niet in het bezit van een uitrusting? Dan bent u bij minicamping Zonneveld aan het juiste adres! Joanna en Sander kunnen zich voorstellen dat u geen kampeerspullen aanschaft voor een kort verblijf. Daarom kunt u bij Camping Zonneveld het kamperen proberen. Men levert een tent met complete uitrusting en ze helpen u met het opzetten van de tent, geven uitleg over het kooktoestel en helpen u tijdens uw verblijf zo vaak als nodig.


Boerderijcamping Zonneveld in Tiendeveen is een kleinschalige en rustige boerencamping in Tiendeveen in de gemeente Midden-Drenthe. Camping Zonneveld is gelegen aan de rand van de “Drentse Hooglanden”, aan het einde van een doodlopende weg te midden van de landerijen. In de nabije omgeving is van alles te zien of beleven, zoals Museumdorp Orvelte, Ellert en Brammert in Schoonoord, Wildlands in Emmen en Herinneringscentrum Kamp Westerbork. Daarnaast zijn er natuurlijk elk jaar de Drentse Fietsvierdaagse, de Pulledagen in Hoogeveen en de TT in Assen. In de Drentse Hooglanden kunt u prachtig fietsen! Trap de pedalen rond naar plekken waar écht nog iets te ontdekken valt. De fietsroute 'Oude en nieuwe natuur rond het Oude Diep' brengt u langs de Boerenveensche Plassen, het Kremboongbos en het Landgoed Vossenberg. Dat is nog maar een van de vele fietsroutes waarmee u heerlijk door de vele vergezichten fietst. Maar ook het maken van mooie wandelingen door de natuur, lekker rustig vissen in het kanaal bij de camping of paardrijden door de wilde natuur, alles is hier mogelijk.

Wilt u meer weten over deze minicamping in de provincie Drenthe?
Bezoek dan de website van Boerencamping Zonneveld in Tiendeveen.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina