Kamperen bij de boer in Limburg
Boerencamping De Mispadenhof te Maasbracht

U bent Boerencamping de Mispadenhof. te Maasbracht te gast bij de familie Rulkens.

Zij bezitten deze schitterende hoeve als sinds 1903. In het verleden was het een echte boerderij met akkerbouw, gemengd vee en fruitteelt. Vandaag de dag wordt er alleen nog fruit geteeld. Onder de naam Mispadenhof wordt er een nieuwe tak van ondernemen toegevoegd door gasten kennis te laten maken met de natuur, cultuur en historie.

boerderijcamping limburg

Op boerencamping de Mispadenhof kunt u kamperen bij de boer op een prachtig kampeerterrein omzoomd met fruitbomen. De boerderijcamping heeft 15 ruime kampeerplaatsen, voor tent alswel caravan. Bent een wandel- of fietstocht liefhebber? Dan komt u hier volledig aan uw trekken. U kunt er volop genieten van cultuurhistorie, natuur en water. Naast het kamperen bij de boer op de boerderijcamping, verhuurt de Mispadenhof het hele jaar door een prachtige vakantiewoning. Op de binnenplaats treft u een sfeervol terras, waar het bij mooi weer goed vertoeven is.

Boerencamping de Mispadenhof.- Activiteiten
Boerengolf is een leuke activiteit op de boerderijcamping Voor Boerengolf is geen diploma vereist, iedereen kan het spelen ongeacht leeftijd en of u nu sportief bent of niet. Lekker slenteren door het weiland met familie of vrienden. Boerengolf is een ferme klap met de klomp verkopen en vooral heel veel fun hebben.

boerencamping mispadenhof

Naast een ijssalon verkoopt de familie Rulkens haar eigen fruit in de boerderijwinkel.

Wilt u eens kamperen bij de boer op deze boerderijcamping in Limburg?
Bezoek dan de website van boerencamping de Mispadenhof. Maasbracht.

 

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina