Minicamping Drenthe
Boerencamping 't Weid'hof in Borger

Boerencamping 't Weid'hof in Borger
U bent op de minicamping 't Weid'hof te gast bij de familie Tiehuis. Bij aankomst wordt u verwelkomd met een heerlijk kopje koffie of thee op het boerderijterras en een gezellig praatje met de boer of de boerin. ’t Weid’hof is een boerencamping en beschikt tevens over een erg gezellig boerderijterras. Op de boerderij vindt u koeien, kalfjes en paarden. Vanaf de minicamping ’t Weid’hof heeft u een weids uitzicht over de landerijen en bossen, de staanplaatsen zijn omringd met groenblijvende beplanting.

 

Boerencamping 't Weidhof in Borger

 

  Aantal
douches

Aantal
WC's  

 Aantal
staplaatsen 

Afstand tot strand

  Campers toegestaan

Caravan verhuur

Huisdieren ttoegestaan

Rolstoel vriendelijk

Recreatie ruimte

Speel
weide

8

4

15

n.b.

ja

nee

i.o.

ja

ja

ja

In de omgeving van de boerencamping zijn diverse bezienswaardigheden en vele fiets- en wandeltochten (Nordic walking) mogelijk. Voor uw kinderen is er volop waterpret in de vennen met het strand en de bossen. Attracties die goed te bereiken zijn vanaf de minicamping ’t Weidhof zijn het Noorderdierenpark, Kabouterland in Exloo, Hunebeddenmuseum , Openluchtmuseum Ellert en Brammert, Museumdorp Orvelte en het Boomkroonpad.

Minicamping ’t Weid’hof ligt vlakbij het gezellige dorp Borger in Drenthe en op 700 meter afstand van de uitgestrekte Staatsbossen. De boerencamping ligt midden tussen de boswachterijen van Drenthe, zoals: Grolloo, Schoonloo, Sleenerzand, Hooghalen en Gieten. In de omgeving van de boerencamping vindt u recreatieplassen en heidevelden en natuurlijk het schitterende Ballooërveld met de grootste schaapskudde van Nederland.

Boerderijcamping 't Weid'hof in Borger

Op Minicamping ’t Weid’hof  kunt u iedere dag verse melk kopen en bij de buren van fam.Tieshuis kunt u eieren kopen. De boerencamping in Borger (Drenthe) is landelijk gelegen er zijn veel fiets en wandel mogelijkheden en tevens een gezellig boerderijterras. Er is een wasmachine en Magnetron op de boerencamping aanwezig.

Wilt u ongestoord genieten in een landelijke omgeving in Drenthe, ver weg van uw dagelijkse beslommeringen of de stress van uw werk. Laat u dan eens verrassen op minicamping ’t Weid’hof te Borger Drenthe en verblijft u meerdere dagen in de maanden juni, september en oktober op boerencamping ’t Weid’hof? Dan heeft u extra voordeel.

Voor meer informatie, bezoek de website van minicamping ’t Weid’hof.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina