Minicamping Gezond Boeren Verstand in Dalerveen
Boerencamping in de provincie Drenthe

Op Minicamping Gezond Boeren Verstand in Dalerveen, een boerencamping in de provincie Drenthe, bent u te gast bij de familie Bouwers, zij proberen uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Gezond Boeren Verstand is een boerencamping op een paardenboerderij, gelegen aan lange wandel- en fietsroutes (zoals het Pieterpad en Fietserpad) in Zuidoost Drenthe. De minicamping is geschikt voor diegene die van rust, ruimte, kleinschaligheid en gemoedelijkheid houdt en genieten kan van het echte Drents leven. De fietser of wandelaar, die een gemoedelijke en ontspannen rustplek zoekt voor een overnachting of een uitvalbasis, is zeer welkom op Minicamping Gezond Boeren Verstand in Dalerveen, een boerencamping in de provincie Drenthe.

 

Minicamping Gezond Boeren Vedrstand in dalerveen, boeren camping in drenthe

 

Minicamping Gezond Boeren Verstand in Dalerveen is ook geschikt voor de liefhebber van paarden die les wil hebben en/ of een begeleide buitenrit wil maken. Maar ookj voor de paarden- of ponyeigenaar, die met zijn paard of pony wil kamperen bij de boer.Op de boerencamping kunt u terecht met de caravan, tent en camper. Honden zijn alleen toegestaan als ze absoluut stil zijn: dus niet blaffen!  In de omgeving van minicamping Gezond Boeren Verstand kunt u uitstekend wandelen, skeeleren en fietsen. Er zijn verschillende goed wegbewijzerde routes.

Boerencamping Gezond Boeren Vertand in dalerveen

In de nabijheid van de minicampingGezond Boeren Verstand in Dalerveen ligt het erg gezellige en gemoedelijke dorp Dalen, met veel bezienswaardigheden. De historische plaats Coevorden en Emmen met het Noorderdierenpark ligt op fietsafstand. Fraaie recreatieplassen liggen in de directe omgeving. Hunebedden, oude ambachten of moderne winkelcentra alles is met de fiets te bereiken.  Meer informatie over de omgeving en bezienswaardigheden in de omgeving is op de minicamping Gezond Boeren Verstand aanwezig.

Zoekt u meer informatie van deze Boerencamping in Drenthe?
Bezoek dan de website van Minicamping Gezond Boeren Verstand in Dalerveen.

 

 


Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina