Boerencamping de Schapenweide in Scheerwolde -
Minicamping Overijssel

De familie Froklage heet u van harte welkom op boerencamping de Schapenweide in Scheerwolde, een minicamping in Overijssel. Deze landelijk gelegen campingis uitermate geschikt voor uitstapjes naar het Nationaal park de Weerribben, het waterrijke gebied van Giethoorn en de bossen van de Eese en de woldberg. U hoeft zich dus echt geen moment te vervelen. Hier kunt u pas echt ontspannen. In Steenwijk (nabij Scheerwolde) zit één van de grootste viswinkelketens van Nederland en daar kunt u uitermate goed terecht voor een aantal spullen zodat u uitgerust een hengeltje uit kunt gooien. Het kanaal bevindt zich ten opzichte van boerencamping de Schapenweide op loopafstand en dat maakt het uitermate geschikt om eens lekker te gaan hengelen.

 

Ook is deze minicamping in Overijssel uitermate geschikt voor ontspannen fietsroutes, wandeltochten of bezichtegingen.In de nabij gelegen natuurgebieden kunt u prima vertoeven terwijl u geniet van de natuur. De camping is voorzien van 10 plaatsen allen met electra aansluiting. Daarnaast zijn er in het toiletgebouw 4 toiletten, 2 douches en 4 wastafels aanwezig welke elke dag worden schoongemaakt. Ook is er een inforuimte aanwezig waar u eventuele benodigdheden kunt halen of kunt vragen waar u die kunt halen. Fietsroutes en dergelijke zijn er om afgehaald te worden.

Steenwijk ligt op ongeveer 200 meter afstand. Ook natuurpark de Weerribben en andere natuurstukken liggen op minder dan 2 km afstand. u kunt hier dus prima vertoeven.

Wilt u meer informatie over deze minicamping in Overijssel?
Neemt u dan eens een kijkje op de website van boerencamping de Schapenweide in Scheerwolde.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina