Boerencamping de Lappenheide in Acquoy -
minicamping Gelderland

De familie van Herwaarden heet u van harte welkom op boerencamping de Lappenheide in Acquoy, een minicamping in Gelderland. De camping is gelegen in een stuk rustige natuur wat het voor de rustzoeker een geschikte plek maakt. Naast de camping ligt manege de Acquoy waar u volop kunt rijden met uw paard, paardrijles kan nemen of een paard kunt huren. Trektochten met een paard, fiets of wandeltochten door de schitterende omgeving zullen u zeker ontspannen. De omgeving van deze minicamping in Gelderland staat vol met oude forten, historische kernen en grienden. Bij boerencamping de Lappenheide in Acquoy kunt u volop genieten, van rust, natuur, kunst en cultuur en historie.

 

 

De plaatsen op deze minicamping in Gelderland zijn ruim ingericht waardoor u volop kunt genieten van uw welverdiende rust. Komt u terug van een drukke dag bezichtigen of een dag vol activiteiten dan is het wel zo lekker om dan rustig te kunnen ontspannen op uw eigen beschutte plek. U kunt zelf kiezen tussen een plek met of zonder electra. Zwembad, manege en meer in de directe omgeving. De sanitiare voorzieningen zijn uitstekend. Naast het feit dat alles is voorzien van koud en warm water worden alle voorzieningen ook nog een dagelijks schoongemaakt aangezien de familie van Herwaarden geloofd in Hygiëne.

U kunt uw eigen paard meenemen want daar zijn stallingsmogelijkheden voor aanwezig. Vanaf boerencamping de Lappenheide kunt u diverse tochten maken. In de directe omgeving om de camping heen zijn diverse fiets, wandel en ruiter tochten uitgezet zodat iedereen kan genieten van de natuur op zijn/haar favoriete manier.

Er is ook een kantine aanwezig bij de camping waar u kunt genieten van een hapje en een drankje. Alles om het u naar het zin te maken. Ook kunt u grotere feesten organiseren in dezelfde kantine.

 

Wilt u meer informatie over deze minicamping in Gelderland?
Neemt u dan eens een kijkje op de website van boerencamping de Lappenheide in Acquoy

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina