Minicamping De Brink in Achterberg
Boerencamping in de provincie Utrecht

Minicamping De Brink in Achterberg, een boerencamping in de provincie Utrecht is een mooi gelegen camping tussen weilanden. Hier heerst nog rust en heeft u geen last van verkeersgeluiden. De camping heeft 23 plaatsen, allemaal zijn ze voorzien van een 6A elektra aansluiting. De sanitaire voorzieningen zijn uitstekend, een modern toiletgebouw voorzien van 4 toiletten, 3 douches en 2 cabines met wastafel. Op minicamping De Brink in Achterberg, een boerencamping in de provincie Utrecht kunt u kiezen uit twee verschillende velden.

MINICAMPING dE bRINK IN uTRECHT

 

Op het veld zijn 15 plaatsen allen voorzien van 6 amp. stroom. Op het veld mogen geen auto’s staan die kunt u op het parkeerter- rein voor de camping zetten. Op het andere gedeelte kunnen de auto's naast het kampeermiddel gezet worden. Voor de kinderen is er op de minicamping De Brink in Achterberg vermaak genoeg. Er zijn onder meer mammoet skelters, een tafeltennis tafel en speel- en grasvelden. Voor de kleinere kinderen zijn er ook voldoende speelmogelijkheden met ondermeer een wipkip en andere speeltoestellen direct bij het terras.

Boerencamping De Brink in Achterberg

 

 

In de Schuur van minicamping De Brink in Achterberg kunt u terecht voor een heerlijk kopje koffie, cappuccino, thee, een hapje of een ander drankje. Ook serveert men eenvoudige maaltijden zoals een schnitzel met sla en patat, 2 kroketten met sla en patat of 2 frikandellen met sla en patat. Natuurlijk kunt u ook “gewoon” een lekker patatje halen als u daar zin in hebt.

Wilt u meer weten over deze boerencamping in de provincie Utrecht?
Bezoek dan eens de website van minicamping De Achterberg in Achterberg.

 

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina