Boerderijcamping Yn'e Lansdouwe in Eastermar -
Boerencamping in Friesland

De familie Benedictus heet u van harte welkom op boerderijcamping Yn'e Lansdouwe in Eastermar, een boerencamping in Friesland. Deze camping is gelegen in de omgeving van Eastermar (gemeente Tytsjerksteradiel). Eastermar, is een eeuwenoud dorpje gelegen tussen het Burgumermeer en de Leyen in het nationaal landschap de Noordelijke Friese Wouden. Het gebied is door het ministerie van V.R.O.M. bekroond als voorbeeld-gebied, waar de verweving van landbouw met natuur en landschap door de eeuwen heen het best bewaard is gebleven in Nederland. Al met al een prachtig stukje natuur waarvan ook u kunt genieten als u verblijft op boerderijcamping Yn'e Lansdouwe in Eastermar.

boerderijcamping Yn'e Lansdouwe in Eastermar - minicamping in Friesland

Deze boerencamping in Friesland bevat 15 ruime aanlegde plaatsen, met vrij uitzicht, alle voorzien van elektriciteit en is fraai geïntegreerd in het landschap. Al u een liefhebber van natuur wandeltochten bent dan kunt u zich hier prima vermaken. Maar ook fietsen is een goeie mogelijkheid.

In de vlakbij gelegen Fruittuin kunt u dagelijks versfruit plukken.

Ook in de omgeving is veel te bezichtigen en u kunt uitstapjes maken naar de diverse plaatsen in de omgeving. Wat dacht u van een bezoekje aan de sterrenwacht in Burgum? Of gaat u liever kano varen? Vissen? Of wadlopen? Ook de waddeneilanden zijn in een mum van tijd bereikbaar vanaf deze prachtige boerencamping in Friesland. Boerderijcamping Yn'e Lansdouwe is een biologische boerderij en heeft ook vele producten in de aanbieding speciaal voor u.

 

boerderijcamping Yn'e Lansdouwe in Eastermar - minicamping in Friesland

Wilt u meer informatie over deze boerencamping in Friesland?
Bekijkt u dan eens de website van boerderijcamping Yn'e Lansdouwe in Eastermar

 

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina