Boerderijcamping Bosrust in Elim -
Boerencamping in Drenthe

Familie de Jager heet u van harte welkom op boerderijcamping Bosrust in Elim, een boerencamping in Drenthe. Deze bij de SVR aangesloten camping is gelegen in zuid-west drenthe nabij hoogeveen. U kunt hier altijd terecht of u nu op zoek bent naar rust of activiteit in het nabij gelegen natuurgebied vindt u het allemaal. De camping heeft een witvleeskalverhouderij en ligt te midden van recreatiegebied "Schoonhoven" in Elim. Deze boerencamping in drenthe heeft een unieke locatie aangezien u zo vanaf het kampeerterrein de drentse bossen in kunt lopen en verschilende activiteiten kunt ondernemen. Op nog geen 10 minuten loopafstand bevinden zich de schoonhovenplas me t2 verschillende zwemplassen en een visvijver beide omgeven door een zandstrand en er is een restaurant. Al met al biedt boerderijcamping Bosrust in Elim genoeg ontspanning en ontsnappingsmogelijken aan het druke leven.

Boerderijcamping de Bosrust in elim - boerencamping in drenthe

Deze boerencamping in drenthe heeft 2 velden, de Koekoek en Fluithoek. OP deze velden kunt u verblijven met gezinnen maar ook met groepen van 6 tot 50 personen. Verenigingen, scoutingof familie reunies en met meer andere grote verzamelingen kunt u hier terecht.

Koekoek
Op dit veld kunnen groepen terecht vanaf 12 personen.
Dit veld heeft een recreatieruimte in de vorm van een gezellige tent van 6 x 16 m voorzien van picknicktafels, koelkast. Ook zijn er kleine voorzieningen aanwezig om iets op te warmen bv soep/knakworsten enz. Er is ook een koffiezetapparaat en waterkoker aanwezig.
In het midden van het veld bevindt zich een vuurplek voor een kampvuur waar gezellig om heen kan worden gezeten. De catering is mogelijk door Restaurant Schoonhoven.

Fluithoek
Op dit veld kunnen groepen terecht vanaf 6 personen.
Dit veld heeft een recreatieruimte in de vorm van een stacaravan voorzien van inventaris zoals, borden, bekers, bestek, koelkast, magnetron enz.
Op dit veld mogen op een aangewezen plek hutten gebouwd worden. En temidden van het veld bevindt zich ook hier een vuurplek voor kampvuur waar gezellig om heen kan worden gezeten. Ook bestaat er op dit veld de mogelijkheid u te laten voorzien van boodschappen, ontbijt tot aan de warme maaltijd door gastvrouw/heer. U heeft keuze uit 2 verschillende arrangementen bij boerderijcamping Bosrust in Elim.

Verder zijn er bij deze boerencamping in Drenthe de volgende faciliteiten aanwezig:

  • 4 toiletten
  • 4 douches
  • 4 wastafels
  • afwasvoorzieningen
  • uitstortplaats voor chemisch toilet
  • voetbalveld
  • volleybalveld
  • 2 schommels
  • Zandbak

Ook heeft boerderijcamping Bosrust een legertent te huur die o.a. gebruikt kan worden om in te slapen. Dit kan tot en met 20 personen.

 

IIn de maanden juli en augustus zijn ook echtparen en gezinnen bij ons welkom dit omdat er in de regel dan geen groepen zijn. Ook is er dan de mogelijkheid tot het huren van een luxe toercaravan. U kunt ook uw eigen paard of pony meenemen en vanaf het kampeerterrein kunt u eindeloze bosritten maken.

Wilt u meer informatie over deze boerencamping in Drenthe?
Bezoekt u dan eens de website van boerderijcamping Bosrust in Elim.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina