Agricamping Hoeve de Hond in Dreischor
Boerencamping in Zeeland

Familie van de Velde heet u van harte welkom op agricamping Hoeve de Hond in Dreischor, een boerencamping in Zeeland, op een actieve boerderij. De camping is gelegen aan de rand van het prachtige authentieke dorp Dreischor. Achter het bedrijf, ligt het Grevelingenmeer. Voor de camping ligen de weidse akkers en naar de camping vind u een kersen boomgaard. Alles op de camping is ruim opgezet en goed onderhouden. De camping is de ideale plek als uitvalbasis om Schouwen-Duiveland te verkennen en uitstapjes te maken in Zeeland.

Naast de camping is er ook nog een actief boerenbedrijf aanwezig. Sinds een aantal jaren heeft de boerderij ook een kersenboomgaard. De vele werkzaamheden die plaatsvinden op en rondom het bedrijf kunt u als kampeerder ook zien en ervaren! Regelmatig maken zij tijd vrij om u te vertellen over onze agrarische activiteiten en zijn er excursies of andere ontspannende activiteiten voor volwassen en of kinderen.

Agricamping Hoeve de Hond in Dreischor

Na een grondige verbouwing, hebben we sinds kort twee luxe toilet gebouwen ter beschikking. Speciaal voor kleine kinderen en baby’s is er een geïntegreerd baby bad. Zowel binnen als buiten is er afwas gelegenheid. In alle douches, en andere water tap punten is er gratis warm water ter beschikking.

Doelgroep:

De camping is ideaal voor kinderen; dieren, speeltoestellen, fietsen, skelters en dergelijke zijn allemaal aanwezig. Daarnaast zorgen de activiteiten voor gezelligheid en ontspanning.

Onze camping is ook een ideale uitvalbasis voor ouderen. U kunt genieten van de vele fietsroutes, dorpjes, diverse musea en niet te vergeten, de monumentale steden; Brouwershaven en Zierikzee.

Heeft u zelf geen kampeer middelenl dan kunt u onze kleine chalet huren. Geschikt voor vier tot 6 personen. Wilt u met een groep komen dan zijn we bereid om een deel van onze schuur ter beschikking te stellen.

Zo probeert agricamping Hoeve de Hond helemaal in te spelen op uw wensen.

Boerencamping Zeeland - Hoeve de Hond

Contactgegevens:

Familie van de Velde
Agricamping Hoeve de Hond
Gaanderse'sweg 2
4315 PM Dreischor
[E] hoevendehond@kliksafe.nl
[T] 0111-671653

Wilt u meer informatie over deze boerencamping in Zeeland?
Bezoek dan zeker ook de website van agricamping Hoeve de Hond in Dreischor

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina