Minicamping 't Wolfsven in Well
Boerderijcamping in de provincie Limburg

Minicamping 't Wolfsven in Well, een boerderijcamping in de provincie Limburg beschikt over 15 ruime plaatsen die op een veld naast de boerderij gelegen zijn. Alle plaatsen hebben hun eigen electra-aansluiting van 6 amp. De camping ligt midden in ee natuurgebied.Well is een plaatsje dat ten oosten van de snelweg A73 ligt, vlak bij de Nederlands-Duitse grens. Venray en Boxmeer zijn de grotere plaatsen in de nabije omgeving. Ook Nijmegen is vanuit Minicamping 't Wolfsven in Well, een boerderijcamping in de provincie Limburg, in korte tijd te bereiken.

 

minicamping 't Wolfsven in Well, boerderijcamping Limburg

 

De sanitaire voorzieningen op Minicamping 't Wolfsven in Well zijn ondergebracht in twee gebouwen. Het grote gebouw is is erg netjes en er zijn ruim voldoende wasgelegenheeden, douches en toiletten. Filevorming in de verwarmde gebouw zult u op deze boerderijcamping niet aantreffen. Op het terrein staat ook nog een Blokhut. Huur kunt u de (af)was doen, tv kijken, lektuur en folders bekijken of gewoon even gezellig een praatje maken met uw medekampeerders. Verder zijn er op het terrein diverse watertappunten en een voorziening voor het legen van uw chemisch toilet aanwezig. Er zijn géén speelvoorzieningen voor kinderen aanwezig.

Boerderijcamping 't Wolfsven in Well

 

Door de moie ligging van Minicamping 't Wolfsven in Well kunt u vele uitstapjes in de streek maken. Dat kan mooi per fiets of te voet want er gaan vele wandel- en fietspaden langs deze boerderijcamping. Zo kunt u mooie uitstapjes maken naar het natuurpark De Hamert, de recreatieplassen Reindersmeer (hier zijn vele soorten watervogels) en Leukermeer, de kasteeltuinen van Arcen, het Verzetsmuseum in Overloon of, heel leuk voor de kinderen, naar Toverland Sevenum. Tevens kunt u op culinair gebied uw hart ophalen tijdens uw verblijf op de camping.

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in de provincie Limburg?
Bezoek dan de website van Minicamping 't Wolfsven in Well.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina