Minicamping de Weiteman in Geesteren
Boerencamping in de provincie Overijssel

De familie Letteboer heet u van harte welkom bij SVR camping de 'Weiteman' in Geesteren, een boerencamping in de provincie Overijssel. Deze minicamping gelegen in de prachtige natuur van Geesteren, de Weitemanslanden, is de ideale plaats om tot rust te komen en om te genieten van vredige, gezellige sfeer die heerst op de camping. U kunt zich de hele dag bezighouden met uw paard en tevens is de camping een ideaal uitgangspunt voor fiets- en wandeltochten, en zijn er verschillende omliggende dorpjes die zeker een bezoek waard zijn. Zo is een bezoek aan het Schaepman monument in Tubbergen en de Kroezeboom in Fleringen aan te raden. En wat dacht u van een rondleiding op een paardenmelkerij? Verder is onder andere dicht in de buurt van minicamping de Weiteman in Geesteren , een boerencamping in de provincie Overijssel: een supermarkt, de sterrenwacht, recreatieplassen, zwembaden, speeltuinen en verschillende restaurantjes.

minicamping de Weiteman in Geesteren, provincie Overijssel

 

Camping de Weiteman in Geesteren heeft veel te bieden voor ieder die gek is op kamperen in de natuur, maar men heeft speciale mogelijkheden voor minder-validen. De toiletten en douches zijn aangepast zodat ook zij zich comfortabel voelen. Als u met uw gezin komt, kunnen de kinderen zich vermaken met een klimrek, trampoline en 's zomers kan er lekker gebanjerd worden in de waterbak. Een watergevecht is ook heerlijk in de warme zomermaanden. Kinderen mogen uiteraard ook helpen op de boerderij: de paarden moeten dagelijks gevoerd worden, 's middags naar de wei, geborsteld, geknuffeld en gereden worden.

Voor de paardenliefhebbers heeft minicamping de Weiteman in Geesteren heel wat mogelijkheden. U kunt uw eigen paard meenemen, maar het is ook mogelijk om op de camping een paard huren voor het rijden/mennen in het afwisselende landschap van Geesteren. Als er in de buurt een wedstrijd is, bijvoorbeeld de CSI of de Almelose ruiterdagen en u komt van ver, is deze camping ideaal om een nachtje te verblijven. Er is een verlichte buitenbak inclusief grote waterbak, een dressuurwei en een verlichte stapmolen aanwezig. Leer hier uw paard haar angst voor water af! In de ruime boxen kan het paard gestald worden en ondertussen kunt u, slechts 15 meter verderop, op de camping verblijven in een eigen tent/caravan of in één van de huur caravans.

minicamping de Weiteman , boerencamping in Twente

 

Wilt u meer weten van deze minicamping in de provincie Overijssel?
Bezoek dan een de website van minicamping de Weiteman in Geesteren.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina