Minicamping Woltkampke in Niekerk
Kleine camping in de provincie Groningen

Minicamping Woltkampke in Niekerk, een kleine camping in de provincie Groningen, is gelegen in een landelijke omgeving. Het terrein van deze kleine camping is gelegen achter het huis. U verblijft hier op een mooi groot grasveld, omringd door bossages. Ook vissers kunnen hun hart hier ophalen, het water is op slechts 600 meter van de camping gelegen. En natuurlijk biedt het Groninger land u uitstekende mogelijkheden om schitterende fietstochten te maken. Als u op Minicamping Woltkampke in Niekerk, een kleine camping in de provincie Groningen, verblijft dan kunt u genieten van de weidse uitzichten die deze provincie u biedt.

 

Minicamping Woltkampke in Niekerk, kleine camping in Groningen

 

Er zijn goede sanitaire voorzieningen aanwezig op Minicamping Woltkampke in Niekerk. Dames en heren kunnen beide beschikken over een eigen sanitaire ruimte. Deze voldoen ruimschoots aan de eisen die de SVR stelt. Ook deze kleine camping is aangesloten bij deze organisatie. In het keukentje/ afwasruimte bevinden zich twee werkbladen met gratis koud en warm water. Dit geldt ook voor het warme water voor de douches, hier werkt men niet met muntjes. Naast de camping is een sport- en speelveld aanwezig.

 

Minicamping Woltkampke in Niekerk, kleine camping in Groningen

 

U kunt Minicamping Woltkampke in Niekerk heel goed gebruiken om de provincie te ontdekken. Dat kan, zoals genoemd, heel goed op de fiets. Maar ook met de kano kunt u zich goed vermaken. De monumentale boerderijen, de borgen, Zeehondencreche Lenie 't Hart, de visafslag in Zoutkamp, de stad Groningen, noem maar op. U zult ontdekken dat "er niets boven Groningen gaat". Informatie kunt u natuurlijk ook op de website van deze kleine camping vinden.

 

Wilt u meer weten over deze kleine camping in de provincie Groningen?
Kijk dan eens op de website van Minicamping Woltkampke in Niekerk.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina