Minicamping Stakke's Hoeve in Wouwse Plantage
Boerencamping in Noord-Brabant

Minicamping Stakke's Hoeve in Wouwse Plantage, een minicamping in de provincie Noord-Brabant, is tevens ook een paardenopfok-en africhtingstal. De camping ligt in de omgeving van bos, heide en het riviertje de Zoom, een wandel/fietsgebied en dichtbij de Belgische grens. De 15 standplaatsen zijn erg ruim opgezet. Er is ook een mogelijkheid om een seizoenplaats te bespreken. Indien u niet op de camping wilt overnachten, dan kunt u eventueel ook overnachten in de ruime vakantiewoning, geschikt voor maximaal 8 personen. Omdat het riviertje De Zoom direct naast de camping loopt kunt u op minicamping Stakke's Hoeve in Wouwse Plantage, een boerdencamping in de provincie Noord-Brabant, optimaal genieten van de schitterende natuur.

Minicamping Stakke's Hoeve in Wouwse Plantage, noord-Brabant


De sanitaire voorzieningen op Minicamping Stakke's Hoeve in Wouwse Plantage zijn op en top, er is zelfs vloerverwarming aanwezig. Deze moderne voorzieningen zijn gehuisvest in de nieuwe stallenaccomedatie. Alles wat u nodig heeft vindt u hier. Zoals het hoort is het warmwater gratis. De prijs die u op deze camping betaalt biedt u veel duidelijkheid, echt álles in hier inbegrepen, electra, maar ook de toeristenbelasting etc. Voor tentkampeerders is er nog een aparte plaats op het terrein. Het terrein is autovrij, daardoor kunt u nog meer genieten van de schitterende natuur die deze omgeving u biedt.

Boerderijcamping Stakke's Hoeve, minicamping in de provincie Noord-Brabant

Zoals u reeds heeft begrepen ligt Minicamping Stakke's Hoeve in Wouwse Plantage in een geweldig mooi natuurgebied. Het riviertje De Zoom, die uitmondt in de Schelde bij Bergen op Zoom, biedt een schitterende flora en fauna. Vandaar dat u deze omgeving heel goed kunt verkennen op de fiets. Mocht u toch iets anders willen zien dan de mooie natuur, bezoek dan Roosendaal, Bergen op Zoom, Breda en niet te vergeten Antwerpen. Al deze plaatsen liggen op niet al te grote afstand van de camping.

Wilt u meer weten over deze boerencamping in de provincie Noord-Brabant?
Bezoek dan HIER de website van minicamping Stakke's Hoeve in Wouwse Plantage

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina