Minicamping Op den Drul in Linden
Boerencamping in de provincie Noord Brabant

Wim & Truus Bardoel van minicamping Op den Drul in Linden, een boerencamping in de provincie Noord-Brabant, heten u graag van harte welkom op hun mooie camping. De camping is gelegen nabij het karakteristieke dorpje Linden in het Land van Cuijk, in het noordoosten van Brabant. Het kampeerterrein ligt rondom een 16e eeuwse boerderij, die overigens niet meer in bedrijf is. Wim en Truus bieden u op een goed onderhouden terrein ruime plekken voor uw tent of caravan. U kunt kiezen voor een beschutte plek in de boomgaard of een zonnige plek op de twee open velden. Natuurlijk begroeide zandwallen omringen een groot deel van de camping. Dus genieten op een mooie camping, kom dan naar minicamping Op den Drul in Linden, een boerencamping in de provincie Noord-Brabant.

Minicamping Op den Drul in Linden, Boerencamping in Noord Brabant

 

Achter de historische boerderij ligt de boomgaard met oude rassen hoogstam fruitbomen. In het voorjaar kunt u hier genieten van de prachtige fruitbloesem, tijdens een hete zomerdag biedt het bladerdak de nodige schaduw en in de herfstmaanden raapt u de stoofpeertjes zo onder de boom vandaan. Wilt u kamperen in de boomgaard van minicamping Op den Drul in Linden, dan kunt u uit een van de vele plekjes kiezen aan de rand van het terrein. Alle kampeerplekken hebben uitzicht op de achtergevel van de oude boerderij.

Voor de kampeerder die wil genieten van de zon, heeft camping Op den Drul in Linden twee veldjes tot de beschikking. De kampeerplaatsen zijn ruim opgezet en bieden de nodige privacy. Met een beetje geluk is het plaatsje vrij waar voorheen de hooiberg stond. Dichtbij de boerderij heeft u hier een prachtig uitzicht over de boomgaard. Het dorpje Linden is bekend om het steeds groter wordende natuur- en recreatiegebied de Kraaijenbergse Plassen (400 ha). De waterlijn van één van de plassen ligt op de grens van de camping. Vanaf de tijdelijk aangelegde dijken heeft u een prachtig uitzicht over het water. Tevens is dit voor vissers een mooie plek om hun hengel uit te gooien. Water(sport)liefhebbers die willen zwemmen, surfen of zeilen kunnen op verschillende plaatsen in de nabije omgeving van de camping terecht.

Boerencamping Op den Drul in Linden

 

Wilt u meer weten over deze boerencamping in de provincie Noord-Brabant?
Bezoek dan eens de website van minicamping Op den Drul in Linden.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina